Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цени на "често чупещи" се части на фиат купе ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цени на "често чупещи" се части на фиат купе ?

Някой има ли представа колко скъпа е подръжката на купето. До колкото разбрах от темите във форума, много от частите за взаимно заменяеми , еднинствения проблем са ламарините , но при касто , това няма да е проблем. Колко ще ми струва сменянето на консумативите , на нов внос купе ?
    Pininfarina Coupe

Re: Цени на "често чупещи" се части на фиат купе ?

Manoff написа:
    Някой има ли представа колко скъпа е подръжката на купето. До колкото разбрах от темите във форума, много от частите за взаимно заменяеми , еднинствения проблем са ламарините , но при касто , това няма да е проблем. Колко ще ми струва сменянето на консумативите , на нов внос купе ?
    кажи поне с кой мотор е, да може колеги с такива двг да ти помогнат, защото за всеки двигател е различно
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ми да кажем , 1.8 мотора (като този на Barchetta). Но въпроса ми е не само към мотора, а към другите неща. Най-вече колко ще ми струва сменяването на косуматирите, ако е нов внос ?
      Pininfarina Coupe

Коментар

Аз мога да кажа за мето Купе но то е 2.0 16V 1.ангренажен ремък-48лв2.ремък за балансиращи валове-84лв3.Ролка за ангренажа-24лв4.Смяна на тия чаркове+регулиране предница-60лв5.Термостат-96лв смених го самдруго за сега няма е маслата но там вече е по избор на марка.Много ми помогна този форум защото се колебаех между Алфа Ромео и Фиат Купе избрах купето защото сервизирането е значително по ефтино.
        Обичам си работата.

Коментар

Колега Manoff така както си написал заглавието не знам какво имаш в предвид, но да ти кажа такива "често развалящи се части и елементи" няма! Година и половина карам Купе-то освен ангренажи, масла и филтри друго не съм сменял! Колата наистина си заслужава!
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
          Porsche 944 S2
          http://www.valmcrae.snimka.bg/
          http://vbox7.com/user:val_mcrae
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Valentin_V написа:
            ...2.ремък за балансиращи валове-84лв
            Какво е балансиращи валове? Извинявам се за тъпия въпрос.
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Това са 2 вала с ексцентрици,които балансират въртенето на колановия вал,за да няма вибрации при работата на двигателя.Зацепват се по определен начин както разпределителните валова и са хубава екстра.
              FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Хубавото на "Купе"-то е, 4е предните калници са безплатни , но ги няма никъде по магазините

Коментар

tinalex написа:
                  Това са 2 вала с ексцентрици,които балансират въртенето на колановия вал,за да няма вибрации при работата на двигателя.Зацепват се по определен начин както разпределителните валова и са хубава екстра.
                  Е те сега вече съвсем ме хвърли в размисли!
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                  X