Лампата ми светна и не се гаси. Рестартирах ЕКУто, като махнах минуса за една нощ и при контакт запалване отново свети постоянно без да се изгасва. Ако има грешка, то тя би трябвало да се изчисти дори и замалко при нулинане на компютъра, но при мен това не даде ефект. Оттук натам какво мога да проверя преди да се наложи да я закарам в сервиз. Бушон или кабел или какво, аз незнам, разчитам на вас да ме опътите. 10хЕдит: а забравих, колата е Брава 1.6 16V е колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за Еърбега светна!
Collapse
X
-
Другия вариант е ако са минали 10 години от пускането на колата и екуто на еърбега реве за смяна на патрони.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
всичко е добре, но давайте идей къде да гледам, по-късно като се прибера докато е светло да огледам тук, там. Има ли вероятност да е бушон или прекъснат кабел(не съм гледал под седалката какво има, но на предишната ми кола имаше някакъв къбел там точно за възглавницата). Колата не губи антифриз. Станало е при мой познат, на който бях услужил колата за уикенда. Освен да е местил седалката назат друго не е пипал. Лошо ли е така да се кара?
Коментар
-
по принцип това е доста важна част от колатавсе пак виж бушонитев ляво долу под воланано най-вероятно не е от товачовека, който е карал колата ти не е виновенкакто казах често това се случва при Браво/Бравастава въпрос за сигурността ти - отиди на сервизнай-вероятно след рестарт всичко ще е ок
Коментар
-
tomazo написа:zgabrovski написа:Другия вариант е ако са минали 10 години от пускането на колата и екуто на еърбега реве за смяна на патрони.
Коментар
-
Май бях чел някъде по ръководствата че една от причините за светване на лампата е точно тая.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
sev написа:не се ли сменят само патроните?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар