Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново Браво във форума!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Ново Браво във форума!

    Едно ново браво е вече във форума! Брата ще го кара. Колата е 96 година, светло-синя, 1.9D. Екстрите са и само ел. стъкла и гледала, и халогени. Ще я снимам като и сложим номера и я измием За сега е минала през сервиз само и по този повод имам няколко питания със снимки. Предварително се извинявам че са снимани с телефон, това имах под ръка. Питанията са на Description.
    Прикачени файлове
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

    #2
    Re: Ново Браво във форума!

    GTipo написа:
    Едно ново браво е вече във форума! Брата ще го кара. Колата е 96 година, светло-синя, 1.9D. Екстрите са и само ел. стъкла и гледала, и халогени. Ще я снимам като и сложим номера и я измием За сега е минала през сервиз само и по този повод имам няколко питания със снимки. Предварително се извинявам че са снимани с телефон, това имах под ръка.
    Жоро, поздравления, днес на срещата имаше една много красива червена Брава 1.9D, но тръгнах по-рано и не можах да се запозная със собственика и.Тази дупчица определено няма място там и я запуши! На моята ех Брава съм сменял всички гърнета в М-Комплект, не бяха скъпи и бях доволен.Надявам се другата седмица да се видим!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

    Коментар


      #3
      Да днес ме притиснаха някои задължения и не можах да дойда. Надявам се колата да е в движение следващата седмица, да направим един конвой за срещата! Добавих снимките по-късно щото за 3-ти път ги слагам...тъкмо ги сложа, и форума се п....бе.Добавка. Долната снимка е пак на носача с нови болтове, което потвърждава че е сменян. Вижда се и главата на майстора от Аутостарт Люлин, срещу Мр Бликолаж, дето прави всичко. Към него ме насочиха от магазина на Стамболийски 155. Голям пич! Заради нас работи 4 часа над работното си време в събота следобед!
      Прикачени файлове
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

      Коментар


        #4
        1.Амортисьора ,щом е омаслен,е тръгнал...2.Носачите-виж за лого на производителя в средата или края на широката част -откъм закрепването към магарето-/на снимката е в сянка-извън кадъра/3.Дупката в края на ауспуха-не е критична -може и да не я пипаш
        Ex. Grande Punto Driver

        Коментар


          #5
          тази дупчица е съвсем накрая, дори няма смисъл да я правиш
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

          Коментар


            #6
            Честито от мен
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

            Коментар

            Working...
            X