Едно ново браво е вече във форума! Брата ще го кара. Колата е 96 година, светло-синя, 1.9D. Екстрите са и само ел. стъкла и гледала, и халогени. Ще я снимам като и сложим номера и я измием За сега е минала през сервиз само и по този повод имам няколко питания със снимки. Предварително се извинявам че са снимани с телефон, това имах под ръка. Питанията са на Description.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново Браво във форума!
Collapse
X
-
Re: Ново Браво във форума!
GTipo написа:Едно ново браво е вече във форума! Брата ще го кара. Колата е 96 година, светло-синя, 1.9D. Екстрите са и само ел. стъкла и гледала, и халогени. Ще я снимам като и сложим номера и я измием За сега е минала през сервиз само и по този повод имам няколко питания със снимки. Предварително се извинявам че са снимани с телефон, това имах под ръка.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Да днес ме притиснаха някои задължения и не можах да дойда. Надявам се колата да е в движение следващата седмица, да направим един конвой за срещата! Добавих снимките по-късно щото за 3-ти път ги слагам...тъкмо ги сложа, и форума се п....бе.Добавка. Долната снимка е пак на носача с нови болтове, което потвърждава че е сменян. Вижда се и главата на майстора от Аутостарт Люлин, срещу Мр Бликолаж, дето прави всичко. Към него ме насочиха от магазина на Стамболийски 155. Голям пич! Заради нас работи 4 часа над работното си време в събота следобед!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар