здравейте колеги имам едно въпросче към вас че вече ми писна от малоумни майстори някой знае ли колко грама фреон събира климатика на темпра 1,8 - 91г щот тея глупаци само пари искат а ме питат мен колко "хващал" климатика такаче някой ако е чел някъде и знае да споделя благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
климатик темпра
Collapse
X
-
Re: климатик темпра
stef написа:здравейте колеги имам едно въпросче към вас че вече ми писна от малоумни майстори някой знае ли колко грама фреон събира климатика на темпра 1,8 - 91г щот тея глупаци само пари искат а ме питат мен колко "хващал" климатика такаче някой ако е чел някъде и знае да споделя благодаря предварителноEx. Grande Punto Driver
-
Re: климатик темпра
vesko.t написа:stef написа:здравейте колеги имам едно въпросче към вас че вече ми писна от малоумни майстори някой знае ли колко грама фреон събира климатика на темпра 1,8 - 91г щот тея глупаци само пари искат а ме питат мен колко "хващал" климатика такаче някой ако е чел някъде и знае да споделя благодаря предварителноTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
iceto написа:според ауту дата 850-950 гр.тип R 12, каквото и да означава [/img]TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:iceto написа:според ауту дата 850-950 гр.тип R 12, каквото и да означава [/img]Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
dr_wolfy написа:stef написа:iceto написа:според ауту дата 850-950 гр.тип R 12, каквото и да означава [/img]TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Ами ,като гледам Аутодата-та и там дават вариране от 100 г.,така,че незнам кой ще ти каже точните грамове.Освен това,на моето Типо му дават(според Аутодата-та) ,че работи с R12,a всъщност е произведено към края на 93 и накрайниците(сменил съм 3-ма майстори и всичките казват R134)са за R134.В момента работи с R134 и няма проблеми.Та искам да кажа ,че е важно да уточниш и този факт.Аз имам оригинална книжка на Типо и никъде не пише с колко грама трябва да работи климатика.Според мен иди на свестен майстор,щото заедно с фреона се вкарва и масло в системата,което е според типа на фреона.Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар