Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava питанки...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brava питанки...

Здравейте! Като за начало ще поясня, че следващите ми питанки се отасят за собственици на Fiat Brava, а не на Fiat по принцип. Искам да си купя Brava 1.6 след 96-та. Та първо да питам по, какво се различава двигателят 103 от стария 90 конски сили? Питам за чисто визуална разлика, като се отвори капака. Споделете най-характерните проблеми, които създава Brava-та. Преди време тук имаше тема за важността на червеният ключ. От един човек пък научих, че някъде правили такива за 50лв. Ще съм ви много благодарен да споделите всякакви мнения.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Re: Brava питанки...

Коментар

За да разбереш колко коня е, просто трябва да прегледаш в документите на колата (kW)! Аз имам само един ключ (син), но това не е проблем - правят ги на доста места! Недостатък според мен е,че гори малко повече отколкото човек очаква от автомобил, модел ’97 с такъв двигател и под 10г. ! Другото са дребни неща - проблеми със задна чистачка, напукани дръжки на вратите и т.н., за които вече е писано многократно в този форум (просто натисни "търси")!
      Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Коментар

като се отвори капака ...oтпред близо до мястото където капака се закопчава в купето има метална табелка, ако пише за двигател 182А4.000 значи е 90к.с ако пише182А6.000 значи е 103к.сдвигателите не стар и нов, физически са абсолютно еднакви, имат разлика в електорниката и от там идват различните к.с., 90кс наистина се продава в Австрия и Германия (мойта е 90кс, дойде от Австрия), мисля че от Фиат са го измислили това поради данъчните закони там, предполагам че ако е под 100кс са по ниски данъците.нямам какво да добавя като забележки освен споменатите от колегата
        FIAT Stilo 1.4 16V
        FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

Всичко е така само:182А4.000 - 103 к.с.182А6.000 - 90 к.с.

Коментар

fiat brava написа:
            Всичко е така само:182А4.000 - 103 к.с.182А6.000 - 90 к.с.
            Моята е: 182А4.000 - 103 к.с., което ме навежда на мисълта че Тони по погрешка ги е поразменил в по-горния пост .
            FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Чудя се аз, защо две коли, които гледах днес са уж от Италия, а пък 182А4.000 пише... Благодаря ви за споделение мнения! Търсенето ми продължава!

Коментар

Vladim написа:
                Чудя се аз, защо две коли, които гледах днес са уж от Италия, а пък 182А4.000 пише... Благодаря ви за споделение мнения! Търсенето ми продължава!
                колегите са прави аз съм ги разменил в поста си, обещавам да не пиша друг път след 23.30ч, извинявам се че те обърках така, както ти писаха:А6 е 90кс. , а А4 е двигателя който е 103кс.
                FIAT Stilo 1.4 16V
                FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

toni написа:
                  Vladim написа:
                  колегите са прави аз съм ги разменил в поста си, обещавам да не пиша друг път след 23.30ч, извинявам се че те обърках така, както ти писаха:А6 е 90кс. , а А4 е двигателя който е 103кс.
                  Ти пък... няма проблеми!

Коментар

Working...
                  X