Кажете колко струва ангренажния ремък, ролките и работата за смяната им.Колата е Брава 1.6 16V.Питам защото от тук разбрах че ще ми струва около 150 лева но днес един колега ме хвърли в ужас като ми каза че цената е 300 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена за смяна на анг. ремък.
Collapse
X
-
смяната ми я направиха в сервиза на Дунев до басейна ЦСКА , те поръчаха ремъка и ролките от някъде и затова незнам от къде са, тогава (януари 2003) незнаех за необходимите специални инструменти,точно бях купил колата, механика който я направи смяната не използва такъв инструмент, беляза си колелата и блока, свали стария, помъчи се с новия ремък докато го нагласи, факт е че колата работи вече 35000км от тогава без проблем, напоследък ходя в ДКВ сервиза до Гара Искър (специализиран ФИАТ сервиз е и повече ми разбират от Фиатката отколкото при Дунев), колегите препоръчват Вантотрейд като добър сервиз(не съм ходил досега), може би за нещо сериозно като смяна на ангренажния ремък е най-добре там да отидеш. Пиша ти телефони и на трите, обаждай се , питай , така ще имаш най актуалното инфо по въпроса и ще избереш:Дунев tel 97313145DKV Service тел. 978 66 22 Вантотрейд тел: 02/ 76 34 52, 975 35 09FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
SSPURSS написа:Мерси на всички...до човека отгоре....дай ми адрес ако си останал доволен.....бъдете сигурни че съм изчел всичко във форума...не съм мързел....а и се оправям с търсачката.... :D просто търсех актуални мнения по въпроса.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re: Цена за смяна на анг. ремък.
SSPURSS написа:Кажете колко струва ангренажния ремък, ролките и работата за смяната им.Колата е Брава 1.6 16V.Питам защото от тук разбрах че ще ми струва около 150 лева но днес един колега ме хвърли в ужас като ми каза че цената е 300 лева_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар