Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги проблем-кормилно управление

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги проблем-кормилно управление

проблем волана ми задържа в средно положение особенно когато колата е студена,като загрее малко се оправя леко но пак задържа малко и от дясно имам леко потропване имам един познат и тои ми каза да наглася 300лв. за хидравлична рейка еи тъи за всеки случаи . какво да правя. забравих да кажа че е на "браво"1,9д

E, с хвърляне на боб няма да стане! И мен ме плашиха с подобни простотии и цифри от порядъка на 700лв за нова рейка, но се оказа за смяна едно лагерче на червяка, което струваше от 2 до 8 лв и 60 лв за труд.Така, че иди при компетентни хора да прегледат рейката.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Иди в сервиз. Най-добре няколко и си избери решението. По-добре по-скоро. Ако блокира и не можеш да завиеш, после ще имаш много повече въпроси и все по-скъпи.
      Bravo 1.8 16V

Коментар

сега се връщам от бокса маестрото я гледа отгоре от долу и каза че трябва да се смени рейката а тя няма даже и леко омасляване . аз съм от русе някои да знае свестен доктор на италианки ще му бъда много благодарен

Коментар

колега виж си първо лагерите на макферсона аз имам същия проблем и я карам така вече 3та година рочти съм сигурен че не е от рейката.
          HONDA I-VTEC

Коментар

Аз имам проблем с рейката, и при мен го има същото това нещо, но и когато карам по паваж се усеща едно тропане от нея. Утре ще ходя да видим дали ще могат да ми я опрравят и ще ти пиша да ти кажа какво е станало.
            1.6 16V

Коментар

Колега ти що не идваш на срещите на клуба всяка сряда?ела веднъж поне аз си мисля че ще ти бъде полезно ще светнем къде какво кога и по колко!!!

Коментар

здравейте пичове направо умирам от кеф смених цялата рейка купих си втора употреба 2000год. ходих при един майстор и ония ми искаше 250лв.за рециклиране на старата но не се навих, видяха ми се много затова отидох при друг тои ми каза че няма смисъл да се дават грешни пари и поръчахме втора употреба сложихме я и е перфектна и е с 1година гаранция.Цялото удоволствие ми струваше 150лв. много ми е гот :P

Коментар

На нашето Пунто го имаше същия проблем, оказа се че е фабричен дефект, и е познат на майсторите. Но понеже баща ми е ходил, а пък сме с каско и не се е интересувал какво е
                  Grande Punto 1.4 Dynamic
                  Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark 16V

Коментар

Working...
                  X