От едно известно време след като загрее двигателят, парното започва да топли, въпреки че е изключено. А времето взе да се стопля и тоя страничен ефект ще става все по-неприятен.Та как се оправя това и къде има грамотни монтьори по парно/климатик?В случай че има значение, колата е Браво ТД100.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парното ми "диша" топло
Collapse
X
-
Кранчето за парното явно пропуска.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
извинявай ако прозвучи глупаво, но спрял ли си парното . в смисъл, това, че не си пуснал вентилатора не значи, че си го спрял- от движението на колата се oбдухва радиаторчето и вкарва по малко от въздуха, на който е настроено парното. колкото по-бързо караш толкова по-силно духа топло. ако все пак врътката ти е на студено и духа топло, то колегата горе е прав за кранчетоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колега, толкова съм бос, че нищо, което кажеш, не може да ми прозвучи глупаво, дори и да е. :D А явно не е, понеже това наблюдение беше при врътката, дадена към топлото. Имам чувството, че и на студено правеше така, но не съм сигурен, трябва пак да пробвам.Та къде е кранчето и какво се прави, ако все пак се окаже, че пропуска?
Коментар
-
ochinko написа:Колега, толкова съм бос, че нищо, което кажеш, не може да ми прозвучи глупаво, дори и да е. :D А явно не е, понеже това наблюдение беше при врътката, дадена към топлото. Имам чувството, че и на студено правеше така, но не съм сигурен, трябва пак да пробвам.Та къде е кранчето и какво се прави, ако все пак се окаже, че пропуска?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ок, мерси на всички за отговорите. Ще го пробвам тая вечер на студено и по средата, да видя какъв ще е резултатът. Ако продължи да духа топло, пак ще пиша за помощ, ако не - ще мълча и ще се срамувам от безхаберието си Иначе е с климатик, не е с климатроник, ама малко слаб ми се виждаше миналото лято. Не знам пълнене ли иска, какво ли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар