Здравейте всички! Дръжките на Браво откровено не са хубави и се налага смяна след определен переиод-това е всеизвестен факт. Въпроса ми дръжките на Марета по-хубави ли са, защотто аз гледах една Мареа дръжките и бяха супер но не знам дали не са били сменени скоро?? Който знае , да пише! Благодаря на всички! Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика в дръжките на вратите между Брава и Мареа???
Collapse
X
-
Една нова дръжка за Мареа е 57лв. и те са боядисани в някакъв май светлозелен цвят - готови за боядисване. В новите дръжки на Брава, които продават по магазините проблема с прегарянето е отстранен, т.е. няма гума по тях. Цените им са около 30лв за дръжка. Комплекта включва както пластмасата така и целия механизъм на дръжката.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Една нова дръжка за Мареа е 57лв. и те са боядисани в някакъв май светлозелен цвят - готови за боядисване. В новите дръжки на Брава, които продават по магазините проблема с прегарянето е отстранен, т.е. няма гума по тях. Цените им са около 30лв за дръжка. Комплекта включва както пластмасата така и целия механизъм на дръжката.
Коментар
-
Като си купувах колата нямаше кьорава брава с читави дръжки. На Маруся са заводски боядисани в цвета на купето и като издръжливост нямат нищо общо с тия на браво/брава.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар