От 1 година имаме колицата и до преди месец нямахме никакви ядове,и изведнъж спря да върви,никаква мощност,неможе да се наеме и много започна да гори,сменихме всичко квот можеше да се сменя,ефект никакъв ,в единия сервиз грешка не откриха,в другия ,че датчика на разпределителния вал е заминал, но ако е заминал не би трябвало да може изобщо да запали казаха специалисти ,като накрая заключиха: 1.6 колко да върви? Та дали е от този датчик или не ? защото не ми се дават пак пари на вятъра.Много ще съм ви благодарна !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BRAVO 1.6 16V -ПОМОГНЕТЕ!!!!
Collapse
X
-
От газовото е не се шашкай.И аз като теб бях с една бензинова кола.Хвърлях пари за смяна на филтри,катализатори,датчици пут*и ма*ни докато разбера че всичко е от газовото.Тва газта е най-голямата мизерия,затова си вземах дизел.Покарай я 100км на бензин през което време не обръщай никога на гази ще се оправи.ПОсле при първото обръщане на газ и пак ще си в батака.Хем и два емулатора на ламбда сондата сменях същата работаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Не разбрах сега на бензин ли не върви или на газ или и на двете. Защото приказките на тея майстори, че 1.6 не върви са меко казано смешни.Ако не върви на бензин може от подпушени инжектори да е, от ламбда сондата, бобина (много вероятно) и още куп работи.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Nataly написа:Мерси за съвета ама трудна работа да карам на бензин 100км. тя на бензих хич пък не върви,ама ще пробвам кво да правя :DA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар