Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ток?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ток?

От къде мога да взема ток при бушоните(от кой по-точно),но така,че като дам на контакт да има ток,а като изключа-да няма(обаче не искам от ключалката на стартера,щото там вече ми е взет ток за ключето на АГУ-то и да не стане някакво претоварване,знам ли).Искам да си вържа антирадара по този начин,за да не го забравям включен и да ми хаби ток.
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

На мене ключа на газпвата и алармата ми взимат ток от бушона за чистачките ако не се лъжа. После ще погледна и пак ще ти пиша.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Грешка моя - вземам ток от бушона над които пишe services - там се появява + като дадеш контакт. Предполагам и при тебе е така.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Грешка моя - вземам ток от бушона над които пишe services - там се появява + като дадеш контакт. Предполагам и при тебе е така.
        И на мен от там ми бяха взели ток,ама ми го преправиха,че не било хубаво от там да е и сега ми е към ключа на стартера.Какво пък не му е хубавото от там-незнам!Но май ще го вържа към service бушона.Предполагам,че не чак толкова голям консуматор.
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

А дали ще е проблем да го закача и него към ключалката на стартера?Притеснява ме да не станат много неща-ключето на газовата,радара?
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

фаровете

Защо не го закачиш на бушона за фаровете?Аз съм с Типо и когато не съм на контакт нямам ток към фаровете.
            минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
            Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.

Коментар

аз пък давам предложение да го вържеш към плафона на доста коли така съм виждал да правят, хем и не се мотаят кабели ако си го сложин на сенника примерно.
              Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
              Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

На сенника ми е но не от моята,а от другата страна.Иначе вече е ОК-щом дам на контакт и се вкл. и като загася колата се изключва.Ток взех при бушоните в жабката на колата.Там имаше едно място за реле с 4 крачета,но го нямаше , а клемите бяха запълнени с нещо като бяла грес-та от там от две от клемите взек ток
                SKODA 105L '78
                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                FIAT 126p '89
                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
                X