Здравейте, реших да си взема италианка и се колебая между Пунто и Браво, около 2000-2002 , може ли да ми кажете откъм разход , косумативи и тнт кое е за предпочитане.Абе въобще плусове и минуси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто или браво
Collapse
X
-
bscsystem написа:предполагам, че след като си се спрял на браво, а не на брава значи ти пасва повече спортния дух в един автомобил. Не му мисли,а взимай едно браво и въобще не се колебай.
Коментар
-
Къде ще караш повече - в града или извън? Ще караш ли семейство или си сам? Бравото е по-високия клас. На магистрала на могат да се сравняват. В по-голямото можеш да събереш малки неща. Малкото по-голямо не може да стане. Хората затова произвеждат различни коли, за да удоволетворяват различни нужди.Bravo 1.8 16V
Коментар
-
Преди имах УНО и после ТИПО.Нещо подобно е да сравниш ПУНТО и Браво.Няма място за сръвнение.Различен клас коли.По-голямата кола е по-удобна,по-стабилна,но и харчи повече(не винаги).За грдско малката кола е по-функционална,но иначе не.Вземи това,което ти е на сърцето!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
maiden написа:Абе то Бравото е "уж" по-голямо ама е с 2 врати. Откъм вътрешно пространство Пунтото не е по-малко, нищо че се води друг клас. Вземи си Пунтото от тая година. По-нова концепция е. На мен МК2 са ми любимите
Коментар
-
стига бе хора, не може и дума да става за това, че вътрешното пространство на двете коли е еднакво, бравото е много по-голямо, това си е просторна кола просто пунтото е по-нов модел, бравото е по-стабилно, както каза колегата...успех в избора!!! пп а колегата с бравото, зеленото на аватара, все едно е снимал моето, явно караме близнаци, само че той е бензинджияA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
И аз съм за Пунто. Определено, бравото ми харесва повече на външен вид но по-изпипаната кола е Пунто.Вътрешното пространство в двете коли е еднакво, имам директни наблюдения ( Виж ми подписа ). Бравото вози малко по-меко от Пунто. Ако Бравото ти харесва повече, вземи си него, човек трябва да се чувства добре в колата си.Ако ти трябва за магистрала, вземи си една Мареа.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Един приятел има пунто 2001год и мога да кажа че Бравото е мн по широко отвътре и вратите са му мн по големи от на пунтото... Ама според мен ако си зимаш 2002год , по добре пунто...Все пак е ново купе за разлика от на бравото което е от 96 год, по нов интериор,цената също говори кое по доброFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар