Колата ми е Типо 1.9тд. Преди около месец си купих хубави двойнодействщи амортисьори и хубави носачи.Чак онзи ден се наканих да отида да ги сменя.Майстора ми е приятел ,така че предполагам че си е свършил работата съвестно.Возията на колата се промени коренно и стои много добре на пътя...но.....Сега когато мина дори през по малка дупка "блъска като за световно" образно казано. Чак се плаша и имам чувството че предното стъкло ще падне. Преди ремонта това блъскане се усещаше но доста по слабо.Някой имал ли е подобен проблем и знае ли на какво може да се дължи това. Работата е сериозна и прави впечатление и на други в колата ми. Благодаря преджарително.Кое блъска бе, колега?! Уточнявай за какво иде реч в заглавието на темата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блъска като за световно!!!
Collapse
X
-
лагери
а лагерите и маншоните смени ли или мина тънко само с амортесорите? а на майтап погледни пласмасовата тръба дето излиза от възд филтър и ходи до десния фар като се разхлаби и треска по дупките все едно колата ще се разцепи ! и аз съм ги ял тия дървета с типото има и други варянти примерно рейката ама качи на канал и гледайtipo 1.7D
BRAVA 1.6-103hp
-
Re: Блъска като за световно!!!
varnaliq написа:Колата ми е Типо 1.9тд. Преди около месец си купих хубави двойнодействщи амортисьори и хубави носачи.Чак онзи ден се наканих да отида да ги сменя.Майстора ми е приятел ,така че предполагам че си е свършил работата съвестно.Возията на колата се промени коренно и стои много добре на пътя...но.....Сега когато мина дори през по малка дупка "блъска като за световно" образно казано. Чак се плаша и имам чувството че предното стъкло ще падне. Преди ремонта това блъскане се усещаше но доста по слабо.Някой имал ли е подобен проблем и знае ли на какво може да се дължи това. Работата е сериозна и прави впечатление и на други в колата ми. Благодаря преджарително.
Коментар
-
Tod_AD написа:От амортисьорите си е. Мойте оригиналните бяха газови, и дори и през малки дупки като минех трескаше здраво.Въпреки че бяха абсолютно здрави ги смених и четирите с маслени. Возията се промени коренно.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар