В моргата край габрово винаги има човек, само че се моли да не попаднеш на една кака дето няма идея какво прави там и постоянно звъни да пита - това има ли го това няма ли го.Но по-важното е че моргата работи и в неделя.Ако ти трябва нещо специално утре ще пътувам за габрово и мога да питам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях в една автоморга...
Collapse
X
-
fihi
-
моргата преди Габрово е предполагам тази на разклона за село Чавеи-найстина има всичко, работи в неделя, телефони: 0897909090 и 0888407407Bravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
BVLGARI написа:А някой да е засичал във Варна в някоя морга фиатка?Не че ми трябва кой знае какво от там,ама може нещо да излезе :DRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Gosho_777 написа:моргата преди Габрово е предполагам тази на разклона за село Чавеи-найстина има всичко, работи в неделя, телефони: 0897909090 и 0888407407Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
B1keP_B0y написа:BVLGARI написа:А някой да е засичал във Варна в някоя морга фиатка?Не че ми трябва кой знае какво от там,ама може нещо да излезе :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
За Русе - събота и неделя на авто-пазара с/у търговията има едно момче Васко (с един жълт бус идваше последно). Там на място няма части, трябва да говорите първо, и евентуално после ви води. Последно като ходих взех заден десен стоп за Brava (80лв) и едни чаркалаци за фара. Имаше здрава Brava 1.6/16v (год не съм питал), нямаше задна броня някои стъкла мисля и стопа който взех от нея :D , сега пак щял да докара още една, мисля че даже същатата модификация .... и така де, дано съм помогналFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
аз имам визитката на един човек от Велико Търново.Той има морга(по-точно няколко помещения)само за фиат.Има поне 7-8 двигателя,скоростни кутии,пружини,амортисьори,волани,табла,мигачи,стоп ове,фарове от браво,брава(без лупи защото питах)радиатори,стартери и незнам още какво ако някой се интересува да пише!FIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
В Луковит на моргата има едно Браво 1,9 ТД ГТ вчера му помъкнах шоф.седалка но има много части още по него. Имаше и едно купе но доста от нещата бяха изкупени от него. Който иска ще пиша и тел.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Карайки по Цариградско шосе, първата морга вдясно след светофара на горубляне (ако стигнете табелата "Хидрострой ---> ", значи вече сте подминали моргата) има тъмносиньо Браво, 1.6, може би е ’97. С удар отпред е, иначе е с климатик, и по него почти нищо не е пипнато. Вратите изглеждаха здрави, оборудвани, без ляво огледало. Ето и снимка.После по този черния път като тръгнете (води се Улица 1 (или май е Улица 8 )), дето е на около 1-2 км по-нататък, пак така първата морга вдясно, която се пада на адрес "улица 1 номер 8" или "улица 8 номер 1". Там тамън разглабяха Брава синя, пак с някакъв бензинов мотор, имаше здрав фар десен, здрави фарове за мъгла, здрави стопове, врати, салон, табло, задна врата без 3-тия стоп.. Абе пак почти всичко имаше по колата.
Коментар
-
В Пловдив на Пещерско шосе(1-вата морга след моста посока Пещера) има едно електриково зелено Браво,има спойлерчето на 3-тата врата иначе почти всичко от интериора е свалено,и е без двигател.Исках само спойлера да взема ама оня казалбаш взе да се ежи,че то вървяло с вратата.Викам щи дам мойта и да ти доплатя - "то така ако става до ся да сме фалирали".Как ги мраза тия моргаджии не е истина!!
Коментар
-
Re: Ge4i7ooo
Ge4i7ooo написа:nikolov-1.6_v16 написа:варна над вятърна мелница нагоре има в дясно една морга има браво 1.4 12в по новичко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар