Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях в една автоморга...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В моргата край габрово винаги има човек, само че се моли да не попаднеш на една кака дето няма идея какво прави там и постоянно звъни да пита - това има ли го това няма ли го.Но по-важното е че моргата работи и в неделя.Ако ти трябва нещо специално утре ще пътувам за габрово и мога да питам.

Коментар

В Перник в авто моргата по-път за Квартал Изток има цяло пунто 1.2 75 ЕLX смачкан му е предния капак но има доста неща за ползване има и 2 мареи мисля че са дизелови
      Fiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD
      Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
      Alfa Romeo 155 2.0 8V

Коментар

моргата преди Габрово е предполагам тази на разклона за село Чавеи-найстина има всичко, работи в неделя, телефони: 0897909090 и 0888407407
        Bravo TD100 98'- това в Гаража
        Brava TD100 96'- Мир на праха и...
        Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
        Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Днес видях, че има една Марея, която се продава на части, в автокъщата, която е на около 200м. до кръстовището на Ломско шосе и Обелски път (когато се завива на път към метрото, завоя на бензиностанциите на Петрол и Лукойл).
          Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

BVLGARI написа:
            А някой да е засичал във Варна в някоя морга фиатка?Не че ми трябва кой знае какво от там,ама може нещо да излезе :D
            Днеска ходих на каменар да търся един чарк , който не бил махнат още от бравото значи имат едно
            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Gosho_777 написа:
              моргата преди Габрово е предполагам тази на разклона за село Чавеи-найстина има всичко, работи в неделя, телефони: 0897909090 и 0888407407
              Преди Габрово ама от къде на къде?Това Чавеи де е ?Сега видях то е по пътя за Севлиево е уточнявайте де колеги.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

B1keP_B0y написа:
                BVLGARI написа:
                А някой да е засичал във Варна в някоя морга фиатка?Не че ми трябва кой знае какво от там,ама може нещо да излезе :D
                Днеска ходих на каменар да търся един чарк , който не бил махнат още от бравото значи имат едно
                Каменар има в Разградско,Бургаско и Варненско.Кое от всичките.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

варна над вятърна мелница нагоре има в дясно една морга има браво 1.4 12в по новичко
                  fiat bravo 16_16v 103hp

Коментар

За Русе - събота и неделя на авто-пазара с/у търговията има едно момче Васко (с един жълт бус идваше последно). Там на място няма части, трябва да говорите първо, и евентуално после ви води. Последно като ходих взех заден десен стоп за Brava (80лв) и едни чаркалаци за фара. Имаше здрава Brava 1.6/16v (год не съм питал), нямаше задна броня някои стъкла мисля и стопа който взех от нея :D , сега пак щял да докара още една, мисля че даже същатата модификация .... и така де, дано съм помогнал
                    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

аз имам визитката на един човек от Велико Търново.Той има морга(по-точно няколко помещения)само за фиат.Има поне 7-8 двигателя,скоростни кутии,пружини,амортисьори,волани,табла,мигачи,стоп ове,фарове от браво,брава(без лупи защото питах)радиатори,стартери и незнам още какво ако някой се интересува да пише!
                      FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

В Луковит на моргата има едно Браво 1,9 ТД ГТ вчера му помъкнах шоф.седалка но има много части още по него. Имаше и едно купе но доста от нещата бяха изкупени от него. Който иска ще пиша и тел.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Карайки по Цариградско шосе, първата морга вдясно след светофара на горубляне (ако стигнете табелата "Хидрострой ---> ", значи вече сте подминали моргата) има тъмносиньо Браво, 1.6, може би е ’97. С удар отпред е, иначе е с климатик, и по него почти нищо не е пипнато. Вратите изглеждаха здрави, оборудвани, без ляво огледало. Ето и снимка.После по този черния път като тръгнете (води се Улица 1 (или май е Улица 8 )), дето е на около 1-2 км по-нататък, пак така първата морга вдясно, която се пада на адрес "улица 1 номер 8" или "улица 8 номер 1". Там тамън разглабяха Брава синя, пак с някакъв бензинов мотор, имаше здрав фар десен, здрави фарове за мъгла, здрави стопове, врати, салон, табло, задна врата без 3-тия стоп.. Абе пак почти всичко имаше по колата.
                          Прикачени файлове

Коментар

В Пловдив на Пещерско шосе(1-вата морга след моста посока Пещера) има едно електриково зелено Браво,има спойлерчето на 3-тата врата иначе почти всичко от интериора е свалено,и е без двигател.Исках само спойлера да взема ама оня казалбаш взе да се ежи,че то вървяло с вратата.Викам щи дам мойта и да ти доплатя - "то така ако става до ся да сме фалирали".Как ги мраза тия моргаджии не е истина!!

Коментар

Ge4i7ooo

nikolov-1.6_v16 написа:
                              варна над вятърна мелница нагоре има в дясно една морга има браво 1.4 12в по новичко
                              а лети джанти дали има това браво
                              Fiat Tipo 1.4i.e. LPG-Lovato i Citroen Xsara 1.9D 2001g.

Коментар

Re: Ge4i7ooo

Ge4i7ooo написа:
                                nikolov-1.6_v16 написа:
                                а лети джанти дали има това браво
                                лети джанти има 15’ 250 лв 4 броя без гумиот тия по обикновените .........не ми харесват тая морга е до техникумите за тия джантитам докараха и рязана брава и под капака предния всичко си имазаден пакак имадори и аз продавам заден капак със стъклото оригиналното и над вятърна мелница има и до изчислителния център имабе бая морги знам ............ и почти навсякъде има фиати
                                Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                                http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Working...
                                X