Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях в една автоморга...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Благоевград, автокъщата зад бензиностанция "Шел" има ударена Мареа, комби. Докарана е вчера (17.06.). Продава се на части. Мисля, че е дизел. Доколкото видях удара е отзад. Ако някой се интересува, мога да мина за подробности.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Провери ако е ТД100 дали има потенциометър и колко пари е!Ако го направиш ще съм ти страшно благодарен :D
      Bravo TD100 98'- това в Гаража
      Brava TD100 96'- Мир на праха и...
      Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
      Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Gosho_777 написа:
        Провери ако е ТД100 дали има потенциометър и колко пари е!Ако го направиш ще съм ти страшно благодарен :D
        Е хайде на лични подобни обръщения моля!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

видях в една автоморга две пети врати от сиви бравота едната без чистачка другата без спойлер, питайте ме къде по точно на лични съобщения ако ви затрябват
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Фиат Браво- задната половина. София околовръстен път срещу ОМВ на Овча Купел.

Коментар

браво 1,2 16v

На 40 км. от Плевен има мотор 1,2 16v.Вчера му взех картера.Ако някой прояви интерес мога да му дам телефона на собственика на ЛС

Коментар

А някой да е виждал Фиат Палио в автоморга, независимо къде в България ? Има няколко дреболии (гумени уплътнения и др. подобни), които си търся, а по магазините не се продават.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Някой виждал ли БРАВО в София - трябва ми ляв стоп.Или ако някой продава може да ми звънне - 0887320501

Коментар

В автоморга преди гр.Айтос(между Бургас и Айтос) има:2бр. Темпра1бр. Уно мк.23бр. Браво (1.8, 1,9 TD и 1.9 JTD)1бр. Брава 1.61бр. Марея (не видях двигателя)Това е което видях, възможно е и да има други (май имаше и едно Типо).Имам и телефоните, ако някой го интересува, ще му ги дам на Л.С.
                    Настоящата - Ford Focus ST
                    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                    Франкенщайн - R.I.P.
                    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

На Околовръстното между бистрица и Симеоново е докарано Палио комби и Барчета и двете с удар отпред.Засега почти нищо не е свалено от тях.

Коментар

Здравейте,След четири дни в тръсене на картер (за Bravo 1.9 TD 100 ) в крайна сметка намерих .... покрай това си търсене поднах на следното .... в магазин на Цар Симеон 147 ( гр.София ) има картер за Bravo алуминиев .... но не е за 1.9 TD 100 .... както и в морга в кв. Орландовци има 2 двигателя 1.9 TD 100 и едно катастрофирало Bravo 20V но нямам повече инфо .....

Коментар

Габрово, по пътя за Севлиево има автоморга в която се намира почити всичко за фиатите след 95-та година.От там си купих за 20лв задно рамо с чистачка за моята Марея.
                          "Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
                          Фиат Мареа 1,6 16V Weekend ELX

Коментар

Бургас - Автоморга "Изгрев" - имаше брава, една алфа 155 TS (май 2.0 беше), Lancia Dedra не знам с какъв двигател, имаше и ПОНЕ една резервна гума от малките за бравите ... Имаше и фиат панда парчосан, може и още да е имало, ама не ги запомних ...

Коментар

@kiler_4o: Бачка ли в неделя тая морга?
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                                @kiler_4o: Бачка ли в неделя тая морга?
                                Нямам идея ... в събота със сигурност работи, но в неделя не знам ...

Коментар

Working...
                                X