Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Дайте съвет

    Здравейте!Имам голф3,но сам решил да мина на фиат брава,защото уш здравата немска кола,е със супер скапано окачване и съм постоянно по сервизи.Който и да попитам,ми казва бягаи от фиат-много се чупят,потдръжката е скъпа и какво ли още не.Затова искам да чуя и вашето мнение,все пак вие карате тази кола.На всички отговорили,благодаря!Виждам, че това е първото ти мнение... Затова ще съм по-мил, но все пак би било добре да прочетеш правилата на форума преди да пишеш! Конкретизирай заглавията на темите си! "Дайте съвет" e толкова общо, че някой може да реши да ти даде съвет, как да си повиваш бебето! :D В заглавието трябва да става ясно за, какво иде реч в темата!

    #2
    Като те гледам от къде си,си мисля,че хубави приказки ще чуеш за фолксваген и опел.Иначе фиат е с възможно най-добро съотношение цена-качество.Супер дизайн,здрави мотори,неръждясващи купета и малко по-слабо окачване.Това,че някой твой съсед е спестил 300 лева и се е надянал на лъскава и разбита кола....нормално е да има проблеми.Просто като купуваш не гледай цената,а състоянието,пък голфаджийте да са живи и здрави!Нека си мислят,че карат "здрава" немска кола с евтина поддръжка!Евтина с турски части и не излизат от бокса!
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

    Коментар


      #3
      Много, ама много ми е чудно от къде идват тия митове за слабото окачване на италианските коли и за, забележете, нежното окачване на френските коли!? Аман от селяния и митове - "на стринка ми жена, ми каза..."Типото от подписа като го купих беше със скъсан маншон на десния накрайник на кормилната щанга. След 50 000 км. по пътищата (аз ги наричам тестови полигони) на България почна да ми тропка от там - други забележки нямам по преднициата досега - да не чуе дявола! Ходя доста по планини и доста често колата се ползва по какви ли не настилки в т.ч. и оффроуд.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

      Коментар


        #4
        Взимай спокойно.Това за окачването са глупости.Издържат точно толкова,колкото и всяка друга кола.Само дето са по-евтини,с по-добър дизайн и с повече есктри.За същите пари.
        FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

        Коментар

        Working...
        X