Как мога настроя да ми отлепя малко по-нагоре че много долу отлепя.За да вклиуча задна или първа трябва да го натистана чак до ламарината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD100 регулиране на съединител?
Collapse
X
-
колега дай линк ако го знаеш къде е ?В често задавани не видях ,разгледах гои всичките.В търсачката пак нищо не намерих.Трудно включвам задна и първа а съединитела ми отлепя на два пръста от ламарината,недава да го отпуснеш и колата хукваA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Колеги оправих се сам.Скоростите влизат супер мазно сега.Съединитела ми отлепя горе долу към средата или малко над нея а не както беше на два пръста.Колата спря да тресе на старта и съединитела омекна.Само да питам как мога да разбера да не съм го натегнал много и да е почнал да боксува малко и да замине феродотоA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Включваш на 3-та, дърпаш ръчната и пускаш леко съединителя.Ако колата не загасне докато отпуснеш съединителя съвсем значи трябва да отпуснеш малко Успех!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: TD100 регулиране на съединител?
georgid написа:Как мога настроя да ми отлепя малко по-нагоре че много долу отлепя.За да вклиуча задна или първа трябва да го натистана чак до ламаринатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa
-
Re:
komshiqta написа:абе даите нещо по темата бре феята нема ми натегне жилотоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар