Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение за Pirelli P5000 DRAGO vs Марангони Zeta Linea...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мнение за Pirelli P5000 DRAGO vs Марангони Zeta Linea...

http://www.kristo-2.com/gumi/viewmod...1&brand=40за тези става въпрос. в Диана са 195х50/15 са 90.00 лв.Marangonitо e 92.00 лв. какво мислите?
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Ми много ясно, че Pirelli. Язък, че нямат моя размер (185/60R14) иначе веднага бих ги взел. Бройката 90 лв. си е направо без пари.

Коментар

wwweb написа:
      Ми много ясно, че Pirelli. Язък, че нямат моя размер (185/60R14) иначе веднага бих ги взел. Бройката 90 лв. си е направо без пари.
      това е и моето мнение, но ме притеснява факта, че този модел го няма на сайта на Pirelli... та затова се двуумя.
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

Аз съм за Марангони
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Мисля, че има нещо гнило... прекалено евтини ли са тези Pirelli, или само на мен така ми се стува? От една седмица карам с Marangoni Vanto и съм супер доволен! Дори извърших безумие-катерих се с тях до Мальовица! Супер добре се държат, да не говорим, колко стабилни са в завой.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

абе е това е проблема - искаме евтино и хубаво, ма като изкочи нещо евтино и ставаме подозрителни... и мен на пирелито цената ме яде (а и ги няма като модел на саита на пирели) и май ще скачам в макаронито...

Коментар

аз съм карал с марангони ванто- гумата е трепач , в момента отзад съм на марангони зета и също съм страшно доволен. разправят че били шумни и нямали сцепление , но до сега не съм видял нещо такова. П.С. продавам 2бр. почти нови марангони ванто 185/60/14
              Fiat Stilo JTD ....sold
              Volvo C 70 ....

Коментар

Mescalin написа:
                аз съм карал с марангони ванто- гумата е трепач , в момента отзад съм на марангони зета и също съм страшно доволен. разправят че били шумни и нямали сцепление , но до сега не съм видял нещо такова. П.С. продавам 2бр. почти нови марангони ванто 185/60/14
                аз съм чел мнения по форумите, че били кофти, дори тук скоро гледах някъде някой коментира, че имало много баланс по джаната-заради марангонито. и мене ме кефят, ама не съм чел добри неща за тях.
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

всичко е субективно, както и за маслатанаистина евтино за Пирелиосвен да са останали 4-5 гуми и затова да е такава ценатапогледни и Uniroyalот този размер в Диана има два модела - около 95-100 лева
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Отново се вижда, че никой не ползва търсачката.Специално, за да проверя кой ползва търсачката пуснах тема "Летни гуми".Хайде моля ви се да се събират нещата в една тема, че така пръснати "става една гаща плява да иде наш’ту магаре".Ако имах права досега тази тема да съм я изхвърлил

Коментар

не зная кое толкова те вбеси - явно си нещо нервен, щото никой друг не роптае, но пуснах темата с конкретно питане за 2 модела гуми от 1 размер. в темата "летни гуми" се разискват много неща и нито едно не е това което ме интересува.относно гумите реших да е макаронито Zeta Linea. досега карах колата със Sava INTESA, така че сега ще мога да го сравня и да кажа мнение...

Коментар

charlie написа:
                        не зная кое толкова те вбеси - явно си нещо нервен, щото никой друг не роптае, но пуснах темата с конкретно питане за 2 модела гуми от 1 размер. в темата "летни гуми" се разискват много неща и нито едно не е това което ме интересува.относно гумите реших да е макаронито Zeta Linea. досега карах колата със Sava INTESA, така че сега ще мога да го сравня и да кажа мнение...
                        Колега ти да няма да си купуваш зимни гуми В тази тема се коментират различни марки летни гуми. Въпросите са от рода: "Какво ще кажете за ...(еди коя си марка гуми)...?" и т.н.Защо не намираш общо, не знам.

Коментар

pakumba написа:
                          аз съм чел мнения по форумите, че били кофти, дори тук скоро гледах някъде някой коментира, че имало много баланс по джаната-заради марангонито. и мене ме кефят, ама не съм чел добри неща за тях.
                          Тези Marangoni бяха регенерат, колега!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

не му мисли

обувай пирелито и се пускай по пързалката другия варянт за тия пари е Фулда 105лв/бр
                            tipo 1.7D
                            BRAVA 1.6-103hp

Коментар

Колега, скоро четох един тест на летни гуми,но за 13 цолови.Теста бе на ADAC и ме е яд,че си забравих списанието във влака.Имаше сравнение на поне 25 модела гуми.При всички случай марангони беше с доста слаби показатели.Eто тук има част от теста http://www.adac.de/Tests/Reifentests...?едай,но за този размер пирели П6 ги дават като най-добри гуми!Говорим също за прпфесионални тестове,където се тества при едни и същи показатели,а не субективни мнения на конкретен шофьор.Все пак лично аз бих се доверил на Пирели.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X