Здравеите,преди няколко дена свалях глава и след това колата ми почна да гърми на газ.Някаква идея за причината?Брава 1.8Конкретизирай заглавията на темите си! "Гърмене"... някой може да реши, че си ловджия!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гърмене
Collapse
X
-
Re: гърмене
I’m_crazy написа:Здравеите,преди няколко дена свалях глава и след това колата ми почна да гърми на газ.Някаква идея за причината?Брава 1.8A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
абе почва се от най-лесното проверяваш си тоците-кабели, свещи, после си помисли бутал ли си по настройките на газта, после махни въздушния филтър и пробвай гърми ли и накрая мисли за ремъка. как е на бензин? кога гърми, когато я натовариш например по байр нагоре включиш на 2, но скоростта е малка и в първия момент я товари?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
psihopatcheto написа:Според мен е избила свещ. Аз имах същия проблем и се оказа че едната ми свещ е избила. Започни от кабели и свещи.Bradwa 1.8-goliama pri tova
Коментар
-
I’m_crazy написа:psihopatcheto написа:Според мен е избила свещ. Аз имах същия проблем и се оказа че едната ми свещ е избила. Започни от кабели и свещи.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар