Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

гърмене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

гърмене

Здравеите,преди няколко дена свалях глава и след това колата ми почна да гърми на газ.Някаква идея за причината?Брава 1.8Конкретизирай заглавията на темите си! "Гърмене"... някой може да реши, че си ловджия!
    Bradwa 1.8-goliama pri tova

Re: гърмене

I’m_crazy написа:
    Здравеите,преди няколко дена свалях глава и след това колата ми почна да гърми на газ.Някаква идея за причината?Брава 1.8
    Незацепен правилно ремък.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

абе почва се от най-лесното проверяваш си тоците-кабели, свещи, после си помисли бутал ли си по настройките на газта, после махни въздушния филтър и пробвай гърми ли и накрая мисли за ремъка. как е на бензин? кога гърми, когато я натовариш например по байр нагоре включиш на 2, но скоростта е малка и в първия момент я товари?
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен е избила свещ. Аз имах същия проблем и се оказа че едната ми свещ е избила. Започни от кабели и свещи.
        1.6 16V

Коментар

psihopatcheto написа:
          Според мен е избила свещ. Аз имах същия проблем и се оказа че едната ми свещ е избила. Започни от кабели и свещи.
          Какво точно имаш предвид-газове минават по край нея ли или електрически избила?На бензин колата си работи перфекно.Ще оправиш ли името на темата, или... ?1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си регистрирам CPU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1
          Bradwa 1.8-goliama pri tova

Коментар

I’m_crazy написа:
            psihopatcheto написа:
            Какво точно имаш предвид-газове минават по край нея ли или електрически избила?На бензин колата си работи перфекно.
            значи всичко ти е в регулировката на газта!
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
            X