Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешка в КАТ

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Грешка в КАТ

    Здравейте колеги! От 3 дни съм собственик на автомобил с марка FIAT.Закупих колата от автокъща и там ми дадоха само номера на рамата В КАТ на канала този който е разчитал номера на двигателя е сгрешил една цифра.Това го разбрах едва днес като си проверих VIN номера Притесненията ми са такива че може да блокират колата в КАТ за подробна провека и да чакам там по опашки с дни защото наплива там сега е голям или да си трая и да му мисля като продавам колата . Някой ако знае или се е сблъсквал с този проблем нека каже съвети приемам всякакви. Благодаря предварително!
    Fiat Marea 16/16V 97г.

    #2
    Немаш никакви ядове с това. Често се случва. Дори да тръгнеш да я продаваш, няма да е проблем, защото следващия катаджия, подведен от грешката, ще я направи същата. Нека предположа, че е сбъркана тройка с осмица или единица със седмица. Отделен въпрос, че само една цифра в номера не може да е грешна, трябва да са поне две, така че нямаш никакви ядове с това. Карай си спокойно.
    Shit happens, sometimes...
    Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
    Marea 1.8 HLX - червена като аватара

    Коментар


      #3
      Благодаря колега! И аз така си мислех да направя. Сбърканата цифра е 9 с 0 Днес качих колата на канал и установих че така е ударена че едвам се вижда че е 9 и то защото аз знам че трябва да е 9 иначе напълно може да се оприличи на 0. Благодаря за съвета още веднъж и безаварийно каране!
      Fiat Marea 16/16V 97г.

      Коментар

      Working...
      X