Здравейте!Искам да попитам на какво се дължи загубата на мощност. Значи от 3 дена насам когато пътувам с колата ми се получава следното нещо: натискам педала на гаста и колата нещо няма мощност и си сменя звука на двигателя и изведнъж тръгва бързо в смисъл че си набира скорост както преди прави го също така като съм на пета предавка както си кара нормално започва да сменя звука и няма мощност не засилва и изведнъж тръгва. Това на какво може да се дължи. Дали не са пот пушени дюзите от лош бензин или нещо друго е значи оборотите се усилват като натискам гаста а колата незасилва и изведнъж тръгва. странно а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Губи мощност PUNTO ELX
Collapse
X
-
Бензин, Дизел ... с кой мотор е Боб ли да хвърлямеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
-
Re: Губи мощност PUNTO ELX
dgargamel написа:Здравейте!Искам да попитам на какво се дължи загубата на мощност. Значи от 3 дена насам когато пътувам с колата ми се получава следното нещо: натискам педала на гаста и колата нещо няма мощност и си сменя звука на двигателя и изведнъж тръгва бързо в смисъл че си набира скорост както преди прави го също така като съм на пета предавка както си кара нормално започва да сменя звука и няма мощност не засилва и изведнъж тръгва. Това на какво може да се дължи. Дали не са пот пушени дюзите от лош бензин или нещо друго е значи оборотите се усилват като натискам гаста а колата незасилва и изведнъж тръгва. странно а?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
dgargamel написа:Прощава за невежеството ми ама каква е тази диагностика с ВИЗА?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар