Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не мога да намеря горивния филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat brava написа:
    Тези картинки и аз ги гледах на моя комп. Дори тук във форума някъде има снимки и указания къде е и как се сменя горивния филтър. И филтъра съм го купил и знам как изглежда, но тази Брава 1,6/16/1998 няма горивен филтър или поне на това място. И Вантотрейд (сервиз за Фиат) не е Дунев.
    от написаното не разбирам дали си проверил наистина колата си, вдигаш на крик , сваляш пластмасата и проверяваш,при пълния инжекцион с какъвто са нашите двигатели най-тясното място на пътя на горивото са инжекторите, не мога да си представя че във Фиат има инженери които да оставят колата без филтриране ( и то перфектно филтриране) на горивото , въздуха минава през къде къде по-широки тръби (колекторите, входящ, изходящ) и се филтрира да не би да мине някоя прашинка, за горивото изискванията са много по строги, престави си ако колата наистина няма горивен филтър колко километра би карал преди да се запуши някои (или всичките) инжектори и да спре колата, не може да нямаш горивен филтър, въпроса е къде е при теб
    FIAT Stilo 1.4 16V
    FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

По последни проучвания май е там където е бензиновата помпа.

Коментар

Working...
      X