Фиат Брава 1,6/16v/103 к.с. - 1998 . Реших и аз да свърша нещо сам по тази кола (да смена горивния филтър). За голяма изненада не го намерих там където трябва да бъде (под купето отдясно, под пластмасата). Помогнете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да намеря горивния филтър
Collapse
X
-
Качи я на канал и си проследи тръбите - под калника се виждат спокойно. другото място според мен е в коша на двигателя. Но там би трябвало да се набива в очи. Все пак според мен директно е изхвърлен и е заместен с директна връзка(виж тръбичката от къде е и докъде стига).С моя малък опит : толкова.От АУДИ 80 възседнах една Мареа.... без много да се замислям (любов от пръв поглед).
Коментар
-
mariobg
-
Re: Не мога да намеря горивния филтър
fiat brava написа:Фиат Брава 1,6/16v/103 к.с. - 1998 . Реших и аз да свърша нещо сам по тази кола (да смена горивния филтър). За голяма изненада не го намерих там където трябва да бъде (под купето отдясно, под пластмасата). Помогнете!FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
fiat brava написа:За Тони - няма фабрично поставен филтър прочети по-горе. За Mariobg - Филтъра е налице но тръбичките са пластмасови а не гумени и не знам дали ще стане само с ножа.FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
fiat brava написа:Тези картинки и аз ги гледах на моя комп. Дори тук във форума някъде има снимки и указания къде е и как се сменя горивния филтър. И филтъра съм го купил и знам как изглежда, но тази Брава 1,6/16/1998 няма горивен филтър или поне на това място. И Вантотрейд (сервиз за Фиат) не е Дунев.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар