Подходящо ли е да се проверят свещите на кола (Пунто), купена на старо, на 7 години, при положение ,че работи добре двигателя.Ако трябва да се сменят свещите ,какви да се вземат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подходящо ли е да се проверят свещите на кола(Пунто), купена
Collapse
X
-
ха ха ха ха, направо кефиш с този въпрос, естествено че е подходящо да провериш свещите, без значение каква е колата, в края на краищата те са един много точен показател за работата на мотора, сам си решавай дали ще ги гледаш.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Според мен е задължително да се проверят, все пак те са признак за работата на двигателя и от тях зависи до голяма степен и правилното му функциониране. Може би не е тук мястото, но искам да се оплача от свещите които купих от познатият ни магазин на Стамболийски. Въпросните бяха "оригинални" и се оказа, че след няма и 1000км една от тях беше пробила, а другите 3 бяха на път. Чух, че свещите NGK били доста добри и имало по-малко ментета. Така че колеги чакам вашият отговор относно марката на свещите които ще препоръчате за Пунтото.Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
Fiat Stilo '02 1.6 16V
Коментар
-
Re: Подходящо ли е да се проверят свещите на кола(Пунто), ку
maycal написа:Подходящо ли е да се проверят свещите на кола (Пунто), купена на старо, на 7 години, при положение ,че работи добре двигателя.Ако трябва да се сменят свещите ,какви да се вземат?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: Подходящо ли е да се проверят свещите на кола(Пунто), ку
SypheRrr написа:kiro_of_the_day написа:Иначе NGK и Beru са отличен избор.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
И аз мисля че пакумба е прав, отвори, провери, и ако всичко е 6....... разстояние между електродите, нагари и т.н. едно зачистване и си карай с тях.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар