Колеги, май феродовия диск на съединителя ми е за смяна.Някои сменял ли го е ?Колко струва диска, колко взимат за работа?Благодаря!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител Brava 1.6
Collapse
X
-
Колега, за съединителя има много писания, но ще ти кажа (не само аз), че смяна само на част от частита на съединителя е грозна работа.Съединител се сменя комплект, а не днес това, утре онова, а и си играчка цялата работа.Ето тук в тази тема се коментират цени и качество http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13360
-
doofiat написа:Колега, за съединителя има много писания, но ще ти кажа (не само аз), че смяна само на част от частита на съединителя е грозна работа.Съединител се сменя комплект, а не днес това, утре онова, а и си играчка цялата работа.Ето тук в тази тема се коментират цени и качество http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13360VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Така е, много пари много нещо и все ме бодат, еййййййййй!!!Ама като ти присвири лагера след като смениш диска, какво ще правиш? Или викаш той, мастора за една бира ще ти разглоби колата Майтапа на страна, но ако си сметнеш колко ще ти вземат за труд(при всяко разглобяване), ще пееш друга песен.
Коментар
-
doofiat написа:Така е, много пари много нещо и все ме бодат, еййййййййй!!!Ама като ти присвири лагера след като смениш диска, какво ще правиш? Или викаш той, мастора за една бира ще ти разглоби колата Майтапа на страна, но ако си сметнеш колко ще ти вземат за труд(при всяко разглобяване), ще пееш друга песен.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Моето мнение че се кара докато започне да "боксува" и тогава се отваря и се вижда какво е за смяна.(обикновенно и двата) Ако се смени по-рано може да се предпази притискателния от смяна но може би не си струва защото му омекват пружините и т.н. И на мен ми казаха че моят ще се скапе но аз карам внимателно и след тази диагноза вече съм минал 30 000 :DАЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар