Здравейте Колеги, От няколко дни се появи следния проблем. Като пусна мигач или аварийки, не мигат ами светят постояно. Оглеждах крушките наистина светят постоянно но не мигат. От верме на време почва да цъка релето и запчва да мигат за малко и после пак спира. Предполагам че е релето, но не ми е ясно на този модел каде е релето колко са релета, как изглежда и т.н. ? От магазина на Стамболийски ми казаха че релетата са към 8 кинта, но трябва да се ходи с релето защото нямат каталог.Разгледах из форума но точно такъв вече дискутиран проблем не намерих.Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигачите ми не мигат а светят постоянно!
Collapse
X
-
Re: Мигачите ми не мигат а светят постоянно!
haliban написа:Здравейте Колеги, От няколко дни се появи следния проблем. Като пусна мигач или аварийки, не мигат ами светят постояно. Оглеждах крушките наистина светят постоянно но не мигат. От верме на време почва да цъка релето и запчва да мигат за малко и после пак спира. Предполагам че е релето, но не ми е ясно на този модел каде е релето колко са релета, как изглежда и т.н. ? От магазина на Стамболийски ми казаха че релетата са към 8 кинта, но трябва да се ходи с релето защото нямат каталог.Разгледах из форума но точно такъв вече дискутиран проблем не намерих.Благодаря предварително !
-
за по подробно чети ePER
за по подробно чети ePER от сайта на клубаhttp://91.92.0.122:7080/navi?COUNTRY...D=1&GUI_LANG=N
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар