Здравейте, колеги Колата е 1,6 16 V Brava.. Карам на газ със 120 - разход под 7, но дърпа и бензин . Превключвам на бензин -14 и повече . При гасене на двигателя на бензин не гасне веднага, явно тече през разпръсквачите. На газ ми спира само помпата. Въпросът ми е : Необходимо ли е да се изключват и дюзите , казаха ми, че при Спиране на помпата те затварят при спадане налягането на бензина . Ако затварят сами без да работи помпата не е необходимо , но на газ по принцип вакума във смукателния колектор може да тегли бензин от резервоара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При какво налягане на бензин затварят дюзите?
Collapse
X
-
Re: При какво налягане на бензин затварят дюзите?
tisho написа:Здравейте, колеги Колата е 1,6 16 V Brava.. Карам на газ със 120 - разход под 7, но дърпа и бензин . Превключвам на бензин -14 и повече . При гасене на двигателя на бензин не гасне веднага, явно тече през разпръсквачите. На газ ми спира само помпата. Въпросът ми е : Необходимо ли е да се изключват и дюзите , казаха ми, че при Спиране на помпата те затварят при спадане налягането на бензина . Ако затварят сами без да работи помпата не е необходимо , но на газ по принцип вакума във смукателния колектор може да тегли бензин от резервоара.FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Реклама
Collapse
Коментар