видях, че в аутодатата е препоръчано са умерен климат 15в40, а аз налях 10в40, дали не беше 15в30???? ще има ли някакъв проблем, т’ва 10в40 нали е "по-тънко" малсло и до по-ниска темп. не се сговнява май -20С, а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разлика в предписанията за маслото
Collapse
X
-
Re: разлика в предписанията за маслото
pow написа:видях, че в аутодатата е препоръчано са умерен климат 15в40, а аз налях 10в40, дали не беше 15в30???? ще има ли някакъв проблем, т’ва 10в40 нали е "по-тънко" малсло и до по-ниска темп. не се сговнява май -20С, а?
-
Re: разлика в предписанията за маслото
peho написа:pow написа:видях, че в аутодатата е препоръчано са умерен климат 15в40, а аз налях 10в40, дали не беше 15в30???? ще има ли някакъв проблем, т’ва 10в40 нали е "по-тънко" малсло и до по-ниска темп. не се сговнява май -20С, а?
Коментар
-
Определено има значение каква е колата,защото двигателите са с различни параметри и от там идва разликата в маслото,което се препоръчва! Ако питаш за трабант,то ти трябва двутактово масло и определено не си сложил подходящото,затова е добре да се доуточниш какъв е двигателя!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Определено има значение каква е колата,защото двигателите са с различни параметри и от там идва разликата в маслото,което се препоръчва! Ако питаш за трабант,то ти трябва двутактово масло и определено не си сложил подходящото,затова е добре да се доуточниш какъв е двигателя!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар