Колеги имам лошо предчувствие,че такъв звук не е на добре!Купих колата от автокъща,нямаше никакви излишни звуци.Закарах я да и сменят масло,филтри,ролка и ангренайен ремък и вместо да е по добре се появи някъкав звук в областа на съединителя и скоростната кутия-наподобяващ свистене (на лагер) пркъсващо на равни интревали.Като покарам малко да загрее колата звука намалява а при дълак път изчезва. какво може да е и дали е фатално?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук в областа на скоростната кутия
Collapse
X
-
еми пич, това на снимката е дупката за охлаждане на съединителя. направи си проба, на натиснат съединител спира ли да се чува и т.н., поне донякъде да установиш откъде е проблема. преди това и шаман да съм няма как да ти кажа доколко е фаталноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Тук е мястото и аз да споделя. Когато паля колата и я изкарвам на заден ход от паркинга пред блока се чува един странен звук -скърцане все едно задирам в бордюра. После не се повтаря, колкото и пъти да паля колата. Да не би да е защото не чакам да загрее достатъчно, ами я подкарвам ?Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар