deqnak__ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Претрисане на ниски обороти?
Collapse
X
-
Ооооо, не само ще споделя ами и ще почерпя само да я набарам от каде е тая гадория в събота ще се заема с нея, пак на компа и на канала за тампони, да ги огледам а моторчето го чистих скоро макар че мисията е почти невъзможна, щото моито не се сваля (пласмасови колектори) сваля се цялата плочка барабар с дроселовата клапа и се вижда само челцето на моторчето та с едни парцалчеета на лентички промушвах та търках та едвам го почистих, не ми се мисли ако някои ден тва чудо трябва да се смени, заради едно моторче цяла плоча та и ТПСа е там, сигурно ще струва 500 лева най-малко, ама знаиш кво бързо ша го направя да се сваля тва моторче е*****х го да не се е родило там аи че много се отнесохПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
И при мен е така, но само на бензин.Като запаля и я оставя на място на бензин - тресе мотора и аха-аха да изгасне, пак се понаеме и т.н.!Мина ли на газ - всичко е ОК!Независимо дали е студена или топла!Сменени са ламбда сонда, кабели, свещи - не е от тях. Почти бях сигурен, че е от запушени дюзи, които така и не остава време и финикийски знаци да почистя вече 6 месеца , но дали е възможно да е от тампон на ДВГ-то?
Коментар
-
при мен ставаше по съищят начин - на бензин като запаля всичко е ок, но след малко падат оборотите и почва да гасне, като загрее вече всико се нормализираше. Сега май не го прави - мисля че се отпушиха жигльорите ми (с карбуратор съм), понеже изведнъж аха да изгасне, разтресе се силно и вече спря да го прави. та според мен е от запушване."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
vaskobravo написа:моита е инжекцион и не вярвам да е запушено нещто.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар