Реших да си слога газово и днис ходих да говоря с маисторите предложиха ми Lovato и Tartarini кое е по доброто според вас Tartarinito е по скапо с около 40 лв. сащо така ми казаха че трябва да си слагам симолатор Български за 40лв. или Италиански за 80лв кои да предпочета. Колата ми е Fiat Brava 1.4 моно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще си слагам газово
Collapse
X
-
Re: Ще си слагам газово
delyan_delev написа:Реших да си слога газово и днис ходих да говоря с маисторите предложиха ми Lovato и Tartarini кое е по доброто според вас Tartarinito е по скапо с около 40 лв. сащо така ми казаха че трябва да си слагам симолатор Български за 40лв. или Италиански за 80лв кои да предпочета. Колата ми е Fiat Brava 1.4 моно.FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
-
Аз ще слагам BRC цена 420 лв. за моноинжекция според газаджийте не е необходим емулатор, тъй като според тях BOSH-овия комп. не натрупвал грешки, но ако настоявам с/у 20лв. и емулатор ще сложат.Твойта за колко пари ще я слагш?[/quote]Колега, какъв модел ти е Фиата, защото и аз съм се спрял, на BRC. Тази цена 420лв. с монтажа ли е? На каква бутилка си се спрял - тип "резервна гума" или стандартна? Аз карам Типо 1.4 i.e. с катализатор производство 1995г. и все още не мога да разбера дали ми е нужен емулатор? А как да разбера какъв ми е комп.-а?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
FIAT BRAVA 1.4 12V моноинжекцион цената е с монтаж и 1 год. гаранция. По отношение на компа., според мен и при теб положението е същото т.е. без емулатор, но най-добре се консултирай в спец. сервиз. Фирмата която ще ми слага АГУ-то се казва АЛЕКС и са офицален дистрибутор на BRC за България. Имат сервизи в София и Пловдив. Бутилката е сдандартна.FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
FORD C-Max 1.8 TDCi -09г
Коментар
-
brat_John написа:Колега, какъв модел ти е Фиата, защото и аз съм се спрял, на BRC. Тази цена 420лв. с монтажа ли е? На каква бутилка си се спрял - тип "резервна гума" или стандартна? Аз карам Типо 1.4 i.e. с катализатор производство 1995г. и все още не мога да разбера дали ми е нужен емулатор? А как да разбера какъв ми е комп.-а?
Коментар
-
Брате Джон, аз съм с 1.6 i.e. карам на газ вече близо 4 год. Уредбата ми е класическа, без никакви "екстри", дори и ключа ми не е автоматичен . Като се изключи разхода който ми е ~12.5/100 градско(а на безин е ~12/100, все пак съм SW), съм много доволен.[/quote]Момчета, благодаря Ви за съветите :D Има един малък (около 320 км) проблем, че въпросната фирма няма представителство в Русе Но това не е болка за умирачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_03FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Брате Джон, аз съм с 1.6 i.e. карам на газ вече близо 4 год. Уредбата ми е класическа, без никакви "екстри", дори и ключа ми не е автоматичен . Като се изключи разхода който ми е ~12.5/100 градско(а на безин е ~12/100, все пак съм SW), съм много доволен.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Момчета, влезте в официалния сайт на BRC -България!Там много подробно е обяснено за моно и пълните инжекции,за различните марки коли(и това има значение,дори са цитирани изключенията при които се спичат клапаните) и за кои има нужда от емулатори или други екстри по газовата!http://www.brc.hit.bg/Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар