Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo бензин-дизел няма значение консултация

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stilo бензин-дизел няма значение консултация

Моля Стиладжиите да споделят има ли истина в мита,че стилото има доста големи проблеми с електрониката в смисъл от размърдване на седалките,при влизане в дупки да се разконтактуват временно буксите и от това пак да се трупат грешки и ....
    A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
    Punto Sporting 1.9JTD 2003
    ex. Fiat Marea TD100 1998

за първи път чувам за подобно явление в този модел. А моята е с 3 врати - демек когато детето се качва отзад винаги се мести седалката

Коментар

Re: Stilo бензин-дизел няма значение консултация

georgid написа:
      Моля Стиладжиите да споделят има ли истина в мита,че стилото има доста големи проблеми с електрониката в смисъл от размърдване на седалките,при влизане в дупки да се разконтактуват временно буксите и от това пак да се трупат грешки и ....
      Това пак наште умни "майстори разбирачи" са го родили ,те не само седалките,ами и тавана се размърдвал и валяло вътре дъжд,абе ужас П.С. Колега ти вярваш ли на такива глупости... как си представяш тази кола е минала всички тестове на надеждност и дори има 5 звезди за сигурност,странно нали....
      forza forever

Коментар

Поредният "италиански" мит!Бе тия коли изобщо не палят и не се движат. Стоят за окраса. Какво остава за седалките, много искате бе. Те седалките са заварени за пода, не си ли чувал - с оксижен и флекс се влиза отзад!

Коментар

Забравих да спомена че моята я взех с изрязани букси и насукани кабели вероятно затова нямам проблеми с електрониката

Коментар

Re: Stilo бензин-дизел няма значение консултация

georgid написа:
            В това дълбоко, се съмнявам, поне в моята практика не съм забелязал нещо подобно!Но, по-важното е, че ние този модел тепърва ще го опознаваме и ще се възхищаваме от неговите невероятни възможности! Пълен е с авангардни решения, които поради трудния период на ФИАТ в който се роди СТИЛО - останаха в сянка! Такова стабилно поведение на пътя, на автомобил от този клас, аз не познавам - но нека да споделят впечатление собственниците...

Коментар

Сори че вадя темата от "митологията", но наскоро четох в един чужд форум точно за този проблем - датчикът за наличие на пътник в колата сдава багажа. Фиат са сменяли безплатно тези датчици.
              Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
              Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Sko написа:
                Сори че вадя темата от "митологията", но наскоро четох в един чужд форум точно за този проблем - датчикът за наличие на пътник в колата сдава багажа. Фиат са сменяли безплатно тези датчици.
                Сигурно датчика "немецо го е измислил", та затова!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Няма значение кой го е измислил, важното е, че дефектира, а за да не се възприемаме като секта е добре да си казваме нещата такива, каквито са
                  Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                  Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Sko написа:
                    ... а за да не се възприемаме като секта ...
                    Късно е чадо
                    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

и все пак това е само 1 датчикнищо не е
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

един колега също смени датичка който отчитанатоарването на пасажерската седалка

Коментар

А моя още си работи...Вече си мисля че има нещо сбъркано в него

Коментар

Working...
                          X