Здравейте,Моля за съвет относно задните колони на Мареа седан ’97.По-точно нямам монтирани, но кабелите са си пуснати.Та въпроса ми е какви колони стават (размери?) - без да се налага изрязване на железа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за задни колони на Мареа
Collapse
X
-
Ами не са същите. Поне ри мен (браво) са 13ки отзад...Някои колеги казват че стават и малките елинси ...тоест 5x7 inch...13ки мога да ти препоръчам следните, за които съм сигурен че свирят добре за размера си > http://www.kkelectronics.com/product...13563...Бих ти препоръчал лично сонито , защото знам как свири а и е на прилична цена...както и кенлууда за 65..Абе за тоя размер общо взето това са най-добрите според обхват на честотите и мощност...Вече цената ти решаваш...надявам се да съм бил полезен...п.с. все пак питай и други али стават елипси , но малките са трудни за намиране ...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Re: Съвет за задни колони на Мареа
Linch написа:Здравейте,Моля за съвет относно задните колони на Мареа седан ’97.По-точно нямам монтирани, но кабелите са си пуснати.Та въпроса ми е какви колони стават (размери?) - без да се налага изрязване на железа?ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Съвет за задни колони на Мареа
lulinsquad написа:Linch написа:Здравейте,Моля за съвет относно задните колони на Мареа седан ’97.По-точно нямам монтирани, но кабелите са си пуснати.Та въпроса ми е какви колони стават (размери?) - без да се налага изрязване на железа?FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
Linch написа:Сигурно са за колоните - щом тръгват от куплунга на касетофона.flx - ако не са ти изрязвали железата отзад, а само кората - би ли споделил за размерите на колоните които си монтирал?FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар