Здравейте,Моля за съвет относно задните колони на Мареа седан ’97.По-точно нямам монтирани, но кабелите са си пуснати.Та въпроса ми е какви колони стават (размери?) - без да се налага изрязване на железа?
От АУДИ 80 възседнах една Мареа.... без много да се замислям (любов от пръв поглед).
Ами не са същите. Поне ри мен (браво) са 13ки отзад...Някои колеги казват че стават и малките елинси ...тоест 5x7 inch...13ки мога да ти препоръчам следните, за които съм сигурен че свирят добре за размера си > http://www.kkelectronics.com/product...13563...Бих ти препоръчал лично сонито , защото знам как свири а и е на прилична цена...както и кенлууда за 65..Абе за тоя размер общо взето това са най-добрите според обхват на честотите и мощност...Вече цената ти решаваш...надявам се да съм бил полезен...п.с. все пак питай и други али стават елипси , но малките са трудни за намиране ...
Здравейте,Моля за съвет относно задните колони на Мареа седан ’97.По-точно нямам монтирани, но кабелите са си пуснати.Та въпроса ми е какви колони стават (размери?) - без да се налага изрязване на железа?
може да те разочаровам но мисля, че грешиш, аз също мислех че са ми пуснати кабели и трябва само колони ама се оказа че тия кабели са за нещо друго така и не разбрах какво..., та си пусках кабели изцяло, така че хубави провери от къде идват и на къде отивати имам и аз един въпрос на Браво колоните във вратите колко см, че мисля да ги сменя...
може да те разочаровам но мисля, че грешиш, аз също мислех че са ми пуснати кабели и трябва само колони ама се оказа че тия кабели са за нещо друго така и не разбрах какво..., та си пусках кабели изцяло, така че хубави провери от къде идват и на къде отивати имам и аз един въпрос на Браво колоните във вратите колко см, че мисля да ги сменя...
Може и ти да грешиш,защото на моята Мареа имаше прекарани кабели, и ми взеха пари само за изрязването на кората.
Сигурно са за колоните - щом тръгват от куплунга на касетофона.flx - ако не са ти изрязвали железата отзад, а само кората - би ли споделил за размерите на колоните които си монтирал?
От АУДИ 80 възседнах една Мареа.... без много да се замислям (любов от пръв поглед).
Сигурно са за колоните - щом тръгват от куплунга на касетофона.flx - ако не са ти изрязвали железата отзад, а само кората - би ли споделил за размерите на колоните които си монтирал?
Да само кората!!!- колоните са 6.5" . Не са много големи но свирят доста добре. Но мисля че по-големи трудно ще влезнат без да се изреже желязото.
Коментар