Имам питане към вас колеги .Отдавна ми се върти една идея да си сменя двигателчето на мойто типо долу от подписа ми с един от тези двата :2.0 i.e 16V 836A3.000 139hp2.0 i.e 16V 160A8.046 145hpПитането ми е следното освен двигателя и скоростната кутия евентуално и компютъра друго различно от това типо което имам има ли и дали някой е правил такава интервенция да каже особености .В случая правя само допитване не съм се решил още тъй като не знам и каква цифра ще ми глътне .Поздрави на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Типо 2.0 i.e 16V
Collapse
X
-
Доста разлики има, аз съм с 1.8/16, което е като 2.0/16. Накратко:-окачването на двигателя е друго-водния радиатор е тип "КАМАЗ" -има маслен радиатор - трябва да му се мисли място-задни дискови спирачки-предни дискови вентилирани спирачки-друга скоростна кутия-други полуоски и карета-главините са оребрени за АБС (не знам дали полуоските от 2.0/16 ще паснат на главини от нормално Типо)-не съм сигурен за рейката, но някой каза че и тя е различна (с по-малко предавателно отношение)
-
Май по-изгодно на човека ще му излезе да си закупи Браво HGThttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Благодаря за бързите отговори потвърждава се и мойто мнение ,но така или иначе искам или такова типо или Купе единственото което ме дразни на купето е че е двувратка Има и друго тези Типота ги няма много в мобиле.де има четири такива и то тунинговани което излиза на цената на купе 2000 година че и даже по скъпо П.П Кой каза че нашите любимки били най-евтините коли а?Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
asus написа:Благодаря за бързите отговори потвърждава се и мойто мнение ,но така или иначе искам или такова типо или Купе единственото което ме дразни на купето е че е двувратка Има и друго тези Типота ги няма много в мобиле.де има четири такива и то тунинговани което излиза на цената на купе 2000 година че и даже по скъпо П.П Кой каза че нашите любимки били най-евтините коли а?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар