Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

теч и влага в багажника на БРАВА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

теч и влага в багажника на БРАВА

От около година имам Брава още в началото като я купих багажника беше мокър ама тогава си помислих, че нещо е разлято. Да, ама не. От тогава до сега при всеки валеж багажника ми е мокър.Някой има ли подобен проблем. Моля да сподели!?!?!!

Пръскалката на задното стъкло работи ли ти?

Коментар

вода в багажника

И аз имам същия проблем. Миналата седмица "изгребах" около два литра, извадих всичко освен резервната гума и днес, под нея, имаше около стотина грама. Поне при мен проблема със сигурност не е от задната чистачка.

Коментар

Не, според мен моята Брава няма пръскалката на задното стъкло

Коментар

влягя в багажника

Според мен всичката вода идва от стоповете. Преди време карах Фиат Регата и с нея имах същия проблем. Веднъж ги разглобих, намазах със силикон и ги зглобих и от тогава всичко си беше наред. Ама на Бравата стоповете са някак си вътрешни в смисъл че не се монтират от вън като на другите коли и не знам......... Сигурно ще трябва да се разглобява и да се изследва проблема.

Коментар

Някъде бях чел че това бил фабричен дефект на някой модели.Май беше в мобиле-то.Автомобила + и - на старо
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Айде спомни си къде точно си чел за проблема и пиши. Между другото твоята Фиатка какъв модел е и имаш ли такъв проблем?

Коментар

Е какви са ви Бравите,че да имат такъв дефект?А задна пръскалка трябва да имаш и там наистина се получава проблем като се изважда маркучето,точно под кората на петата врата.От там идва влага при опит да се напръска задното стъкло,но чак пък 2 литра

Коментар

plamengc написа:
                  Не, според мен моята Брава няма пръскалката на задното стъкло
                  Аз пък си мисля, че трябва да има ! Друг е въпроса дали пръска - най-вероятно проблем с клапанчето за водата?! Виж тези теми:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...%EA%E8&start=0
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

Аз имам Brava 1.9д.и нямам за сега такъв проблем.Провери в Mobile.bg.Не мога да вляза в статията иска пълен достъп.Ако искаш може да си платиш sms-a и да про4етеш.Но не пише от каде е и как се отстранява.Пише и за други недостатаци на колата.При мен ли4но съвпада 4е 1.9д има проблем с гърловината на резервоара.И по този повод да попитам дали някой знае за какво е толква дълъг този марку4 който е от гърловината и влиза в резервоара.Дълъг е поне 1метър.
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Абе хора става въпрос за влага или теч от двете страни на багажника точно под стоповете. А пък за пръскалка за задното стъкло трябва да видя къде е проблема при мен щото до сега не е пръскала никога.

Коментар

Working...
                      X