От около година имам Брава още в началото като я купих багажника беше мокър ама тогава си помислих, че нещо е разлято. Да, ама не. От тогава до сега при всеки валеж багажника ми е мокър.Някой има ли подобен проблем. Моля да сподели!?!?!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
теч и влага в багажника на БРАВА
Collapse
X
-
влягя в багажника
Според мен всичката вода идва от стоповете. Преди време карах Фиат Регата и с нея имах същия проблем. Веднъж ги разглобих, намазах със силикон и ги зглобих и от тогава всичко си беше наред. Ама на Бравата стоповете са някак си вътрешни в смисъл че не се монтират от вън като на другите коли и не знам......... Сигурно ще трябва да се разглобява и да се изследва проблема.
Коментар
-
plamengc написа:Не, според мен моята Брава няма пръскалката на задното стъкло
Коментар
-
Аз имам Brava 1.9д.и нямам за сега такъв проблем.Провери в Mobile.bg.Не мога да вляза в статията иска пълен достъп.Ако искаш може да си платиш sms-a и да про4етеш.Но не пише от каде е и как се отстранява.Пише и за други недостатаци на колата.При мен ли4но съвпада 4е 1.9д има проблем с гърловината на резервоара.И по този повод да попитам дали някой знае за какво е толква дълъг този марку4 който е от гърловината и влиза в резервоара.Дълъг е поне 1метър.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар