Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

чистачки браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чистачки браво

Здравейте,Някой може ли да ми каже размера на чистачките на бравото, да не ги меря .Какви чистачки предпочитате, графитени или силиконови например, а каква марка? А има ли смисъл да се сменя цялата чистачка или само гумичката е достатъчно?А задна чистачка метална за браво има ли? Щото моята пласмасовата не ми харесва как работи, надраскала е стъклото при предния собственик, сега смених гумата и уж не драска, ама скърца и не работи как трябва.Може и бели кахъри да са, ама помогнете
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

За точния размер не мога да ти кажа, аз карам с Шампион и съм доволен, а относно задната чистачка, продава се цялото рамо и мисля, че е само пластмасово, но за по-евтино се сменят само перата.
    Bravo 1,6 16V

Коментар

Re: чистачки браво

blader написа:
      Здравейте,Някой може ли да ми каже размера на чистачките на бравото, да не ги меря .Какви чистачки предпочитате, графитени или силиконови например, а каква марка? А има ли смисъл да се сменя цялата чистачка или само гумичката е достатъчно?А задна чистачка метална за браво има ли? Щото моята пласмасовата не ми харесва как работи, надраскала е стъклото при предния собственик, сега смених гумата и уж не драска, ама скърца и не работи как трябва.Може и бели кахъри да са, ама помогнете
      само гумичката е достатъчно стига да си намериш читава такава защото повечето са боклуци/ търси на реномирана марка/
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

отпред две по 53см, каквато марка си харесаш, преди карах с едни боклуци от Метро (надраскаха ми стъклото), сега съм с BOSH TWIN има ги в бензиностанциите (ШЕЛ,ОМВ) много добри чистачки са , перфектни, цената обаче е 24.99 (не помня точно)за задната си ползвах перата на стари предни чистачки, режа ги където са в по-добро състовние и слагам на рамото на задната (скъпо е да я сменяш цялата), успех
        FIAT Stilo 1.4 16V
        FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

аз си взех някакви скапани пера за 5 кинта и сега май ще ги сменям... изкривиха се след първите няколко дни!а в александър ауто и Т & Н са по 18 лв. перата и смятам сега от там да си взема
          ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

Ами не са еднакви отпред..Дължината им е различна...но разбира се може и да се нагодят и еднакви...Иначе омплект оригинални чистачки за браво на CHAMPION (оригинален размер - къса и дълга) има на ъгъла на Гоце делев и Дойран в един магазин за италианки.. Чистачките вече няколко пъти са ме спасявали в порои и съм адски доволен...цената им обаче беше около 5лв...все пак са шампион
            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
              Ами не са еднакви отпред..Дължината им е различна...но разбира се може и да се нагодят и еднакви...Иначе омплект оригинални чистачки за браво на CHAMPION (оригинален размер - къса и дълга) има на ъгъла на Гоце делев и Дойран в един магазин за италианки.. Чистачките вече няколко пъти са ме спасявали в порои и съм адски доволен...цената им обаче беше около 5лв...все пак са шампион
              Бе и аз ходих в един магазин на Симеон, момчето гледа някъв каталог и каза че са различни на двете предни, затова бях изненадан Тони като каза че са по 35см двете.И 5лв са перфекрна цена за комплект. Ако може само по подробно да кажеш как да отрия магазин-а ще съм много благодарен
              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Защо не си вземеш от емк-33 , аз от там си взех- Шампион. Продават по еденични и са без опаковка (но са оргинални и са на доста по ниска цена) . На тебе ти трябват 53 и 48см. Ако си вземеш такива ще ти излезнат и двете около 15-16лв. Разбирасе там има и по-евтини. А наистина чистачките си заслужават парите.Успех. :D
                FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Коментар

flx написа:
                  Защо не си вземеш от емк-33 , аз от там си взех- Шампион. Продават по еденични и са без опаковка (но са оргинални и са на доста по ниска цена) . На тебе ти трябват 53 и 48см. Ако си вземеш такива ще ти излезнат и двете около 15-16лв. Разбирасе там има и по-евтини. А наистина чистачките си заслужават парите.Успех. :D
                  15-16 лева за шампион е добра цена а за 5лв трябва да си ги откраднал :D аз съм доволен от валео перфекто качество на малко по ниска цена от шампиона провери ги и тях
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

така.. вчера си взех чистачки от вантотрейд и са 15лв. на някаква италианска фирма... иначе по рано все налитах на бош и чемпиън, ама и те не изкарват повече от година!
                    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
                    X