Здравейте,Някой може ли да ми каже размера на чистачките на бравото, да не ги меря .Какви чистачки предпочитате, графитени или силиконови например, а каква марка? А има ли смисъл да се сменя цялата чистачка или само гумичката е достатъчно?А задна чистачка метална за браво има ли? Щото моята пласмасовата не ми харесва как работи, надраскала е стъклото при предния собственик, сега смених гумата и уж не драска, ама скърца и не работи как трябва.Може и бели кахъри да са, ама помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чистачки браво
Collapse
X
-
Re: чистачки браво
blader написа:Здравейте,Някой може ли да ми каже размера на чистачките на бравото, да не ги меря .Какви чистачки предпочитате, графитени или силиконови например, а каква марка? А има ли смисъл да се сменя цялата чистачка или само гумичката е достатъчно?А задна чистачка метална за браво има ли? Щото моята пласмасовата не ми харесва как работи, надраскала е стъклото при предния собственик, сега смених гумата и уж не драска, ама скърца и не работи как трябва.Може и бели кахъри да са, ама помогнетеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
отпред две по 53см, каквато марка си харесаш, преди карах с едни боклуци от Метро (надраскаха ми стъклото), сега съм с BOSH TWIN има ги в бензиностанциите (ШЕЛ,ОМВ) много добри чистачки са , перфектни, цената обаче е 24.99 (не помня точно)за задната си ползвах перата на стари предни чистачки, режа ги където са в по-добро състовние и слагам на рамото на задната (скъпо е да я сменяш цялата), успехFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
Ами не са еднакви отпред..Дължината им е различна...но разбира се може и да се нагодят и еднакви...Иначе омплект оригинални чистачки за браво на CHAMPION (оригинален размер - къса и дълга) има на ъгъла на Гоце делев и Дойран в един магазин за италианки.. Чистачките вече няколко пъти са ме спасявали в порои и съм адски доволен...цената им обаче беше около 5лв...все пак са шампионFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:Ами не са еднакви отпред..Дължината им е различна...но разбира се може и да се нагодят и еднакви...Иначе омплект оригинални чистачки за браво на CHAMPION (оригинален размер - къса и дълга) има на ъгъла на Гоце делев и Дойран в един магазин за италианки.. Чистачките вече няколко пъти са ме спасявали в порои и съм адски доволен...цената им обаче беше около 5лв...все пак са шампионFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Защо не си вземеш от емк-33 , аз от там си взех- Шампион. Продават по еденични и са без опаковка (но са оргинални и са на доста по ниска цена) . На тебе ти трябват 53 и 48см. Ако си вземеш такива ще ти излезнат и двете около 15-16лв. Разбирасе там има и по-евтини. А наистина чистачките си заслужават парите.Успех. :DFIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
-
flx написа:Защо не си вземеш от емк-33 , аз от там си взех- Шампион. Продават по еденични и са без опаковка (но са оргинални и са на доста по ниска цена) . На тебе ти трябват 53 и 48см. Ако си вземеш такива ще ти излезнат и двете около 15-16лв. Разбирасе там има и по-евтини. А наистина чистачките си заслужават парите.Успех. :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар