Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резервни части Мареа 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Резервни части Мареа 1.6 16V

Може ли някой да даде съвет за добър магазин в гр.Варна където да могат да се купят надеждни рез. части. Колеги откъде пазарувате за вашите фиат-и? Благодаря предварително

Смятам, че не е толкова важно от кой магазин се купува! Ведньж има едно, друг пьт друго.... производители, дал господ, тьрговци - сьщо! По-важно е какво от коя марка ще предпочетеш, до колко може да се разчита на тази марка и... цена!!! Така, че ако решиш да купуваш нещо, пиши, ще се опитам да помогна.

Коментар

Аз купувам от Евро 07- на Сливница до лятно Тракия и до гарата един и същои магазин.
      FIAT Brava 1,6 16 V

Коментар

hit-ko написа:
        Смятам, че не е толкова важно от кой магазин се купува! Ведньж има едно, друг пьт друго.... производители, дал господ, тьрговци - сьщо! По-важно е какво от коя марка ще предпочетеш, до колко може да се разчита на тази марка и... цена!!! Така, че ако решиш да купуваш нещо, пиши, ще се опитам да помогна.
        А на мен ще помогнеш ли? Препоръчай ми марка предни носачи за моята белла. Трябва да ги сменям!

Коментар

Дай номер на рамата, да видим на оригиналните понася ли се цената.

Коментар

hit-ko написа:
            Да не прецаквам темата на човека, hit-ko имаш лично!

Коментар

Mitko написа:
              hit-ko написа:
              Аз за Tipo-то купих носачи за 55лв. Не са оригиналните, но не знам и кой е производителя. Предполагам, че са Birth. Дано не съм се минал.
              ако са бирт си се минал най отвратителното нещо което съм слагал на колата си са авточасти с марка бирт в ЕВРО - 07 само цените са хубави качеството на повечето части е под всякаква критика/с малки изключения/ПИСНА МИ ОТ МЕНТЕТА
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
              X