Здравейте, днес се сдобих с Punto 1.1 95г. 54 к.с. с климатик.Търся ръководство за модела, но не мога да намеря. Раздела Download на сайта не се отваря. Ако някъде има качено, дайте линк, да се пообразовам малко, че всичко ми е ново.Благодаря предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново Punto 1.1 във форума
Collapse
X
-
Скоро ще се отваряAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Честито, колега. Със здраве да си го караш. Любимия ми цвят. А за натиснатото отпред 50% са такива. И моето е тъй че и на други места е натснато леко. Много са им меки ламарините сигурно. Ама другото да е 6. Да върви и да не се разваля. А аз си търся такива плексигласи на предните прозорци.Правят ли се или са готови и къде може да има? Някой дали знае?Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
пунто
може да погледнеш и тук има всичко за Пунто http://punto.mysteria.cz/fiat.htm и може да идваш на срещите обявени тук в четвъртък и неделя зад БИЛА може да се запознаем и да се научи доста без да ходиш на майстор
Коментар
-
Няма смисъл да отварям нова тема. От вчера и аз съм член на този форум а преди една седмица си купих ФИАТ ПУНТО 1,2 Спортинг 86 коня. 98-ма година. Радвам му се но ме тревожи разхода. И понеже бая търсих но не намерих тук някой да е дал инфо. Ще може ли някой само да кажа колко му гори. Колицата си ми харесва и е много запазенка. Почва да ми се оправя мнението за италианките :P:P:P
Коментар
-
Punto11_Klima написа::D Благодаря за думите и помощаДнеска ходих да видя цени за да сменям консумативи и останах доста доволен.Ангренажа - 12 леваОбтяжна ролка - 12 лвмасло 1 л - 10w40 полусинтетика 12лв.Филтри горивен и маслен и въздушен, абе всичко общо 96 лева, без труда на майстора.Доста добре звучи.
Коментар
-
VIVA_FERRARI_1 написа:Punto11_Klima написа::D Благодаря за думите и помощаДнеска ходих да видя цени за да сменям консумативи и останах доста доволен.Ангренажа - 12 леваОбтяжна ролка - 12 лвмасло 1 л - 10w40 полусинтетика 12лв.Филтри горивен и маслен и въздушен, абе всичко общо 96 лева, без труда на майстора.Доста добре звучи.
Коментар
-
mmony написа:Честито, колега. Със здраве да си го караш. Любимия ми цвят. А за натиснатото отпред 50% са такива. И моето е тъй че и на други места е натснато леко. Много са им меки ламарините сигурно. Ама другото да е 6. Да върви и да не се разваля. А аз си търся такива плексигласи на предните прозорци.Правят ли се или са готови и къде може да има? Някой дали знае?
Коментар
-
Kолега и аз търсих такава ролка но ми казаха 120 лева, но като за мен с намаление - 85 кинта. В ДИНЕКСПРЕС в ПЛД беше 67 лева но не е била качествена Каква е тази дето си е зел за 12 лева и от къде. Мерсип.п. виж и в магазините на Евро 07честито и на двамата и добре дошли във форума!!!
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар