Здравейте, както се оказа,ще се наложи да сменям термостата. Снощи загрях на 300м от офиса и директно я спрях в сервиза там.Днес ще ми се обадят да кажат колко ще струва и аз трябва да реша дали ще е там или на друго място ремонта.Та..в Т&Н ми казаха 83 лв за термостата, на Стамболийски още не работят и не вдигат. Това ли е нормалната цена и колк ода очаквам за труда?п.п. предполагам , че до 1-2 часа трябва да реша какво правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат -цена за него и труда?
Collapse
X
-
ами труда не е много, предполагам 10-15 лв. иначе за цена можеш да провериш евентуално на http://axm-auto.com/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
mixifixi написа:ами ..в сервиза ми казаха, че е 75лв ... дано не се отрази в качеството. Казаха че е италиянски..до час трябва да е готова..ако не съм прецакал и нещо друго..
Коментар
-
Значи, цялата работа ми излезна 100лв. 75-термостат VERNET и 25 труд + диагностика и доливане антифриз. Оказа, се че откакто имам колата термостата не е работел като хората. Сега като стигне 90 градуса се включва перката ’най-вероятно втората степен’.Имам огромни съмнения, че прословутото реостатче, за първа степен и климатика е изгоряло, но както питах в друга тема, може ли да се ремонтира или... още 65 лв??? Сервиза е в кв."Овча Купел’ ,ако някой е заинтересован да пита, че да не стане като рекламаBravo 1.6 16V
Коментар
-
mixifixi написа:Значи, цялата работа ми излезна 100лв. 75-термостат VERNET и 25 труд + диагностика и доливане антифриз. Оказа, се че откакто имам колата термостата не е работел като хората. Сега като стигне 90 градуса се включва перката ’най-вероятно втората степен’.Имам огромни съмнения, че прословутото реостатче, за първа степен и климатика е изгоряло, но както питах в друга тема, може ли да се ремонтира или... още 65 лв??? Сервиза е в кв."Овча Купел’ ,ако някой е заинтересован да пита, че да не стане като рекламаHONDA I-VTEC
Коментар
-
СКМЯНЯ ня ТЕРМОСТАТ
Днес доиде и ред на термостата нали кахах на /замръзване/ някаде около 65-75 градуса и си купих нов смених го пред работата отне ми 30 мин сваляне на акумолатора за освобождаване на място за работа също и капака на бубините почистване на мястото за гарнитурата поставяне на нов и и молко обезвъздушаяване така и така стой 1 месец в багажника при путното има 2 болта и е готово дано има ефект
Коментар
-
термостат
право да ви кажа няма почти никъкъв афект от смяна на термостата пак почти карам на 1/4 от деленията /на половината на средната черта / иначе парно има а парката не включва щото не може да стигне необходимата Температура Не че не може да кара както е сега но по добре е в норми . АКО НА НЯКОГО МУ загрява и изка да смени термостата имам и мога да му го сменя. имам един в повече вече
Коментар
-
sasco
VERNET за 52 лв. с отстъпка си купих онзи ден.Предстои ми смяна,защото колата ми е все студена,надявам се и разхода да падне.Ще пиша пак след впечатленията.
Коментар
-
Ключар искам да ти кажа че и при мене е същото положение откакто смених термостата миналата зима, стрелката на темп. седи на първата чертичка след двете дебели в началото значи според мен около 70 градуса, на дълъг път се качва може би до към 75. Иначе както казваш има парно но истинско такова при по-големи студове идва при мен след около час каране.Друго интересно което съм забелязал е че когато загрее до към 90 градуса в задръствания след това ако вече е по спокойно карането пада пак до към 70, което според мен не е нормално. Така че колега ако откриеш защо наште колици държат тия градуси да пишеш.Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар