Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракане на Bravo 1.8GT

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    При мен като е студена работи като дизел и се усеща и в по-високи обороти.Като загрее около 70градуса утихва.Ходих вьв Вантотреид и по моите обяснения казаха за някакви чашки(около 400лв) .
    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

    Коментар


      #17
      Ми сигурен съм за повдигачите, защото мислех че е от тях и ги смених около 320лв. И двата вала са като нови няма никакъв проблем с тях, а ако беше някои лагер на (разпределителен или колянов вал) досега да е блокирал двигателя!Не знам какво да правя!
      Fiat Stilo 1.9 JTD

      Коментар


        #18
        Хъм, значи може наистина да хлопат буталата. Накарай някой майстор да отвори картера и разклатете силно мотовилките. Ако мърдат буталата работата не е на добре!

        Коментар


          #19
          Ако хлопаха буталата мисля, че май нямаше да има компресия пък и щях да сипвам маслото наравно с бензина а?
          Fiat Stilo 1.9 JTD

          Коментар


            #20
            Aми не е задължително!Иначе аз вторник съм в бокса за подобен "проблем" и ще пиша от какво еАко имаш развитие пиши и ти, би било полезно за всички.

            Коментар


              #21
              E ми да така е наи-добре ама не знам къде да ходя
              Fiat Stilo 1.9 JTD

              Коментар


                #22
                Пич, каква е твоята диагноза? При мен след регулиране на клапаните двигателя утихна леко, но основното потропване на загрял мотор идва откъм блока. Майстора разгледа биелните лагери - всичко е ок, няма луфт, няма надрано. Диагнозата беше "буре" на буталата - нещо се закривявали леко под формата на буренце около буталния болт с времето - при мощните мотори и се получава увеличен луфт между буталото и цилиндъра, който не е опасен и е в рамките на луфта при "кованите" бутала. Каза да си карам смело!

                Коментар

                Working...
                X