Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сили на стягане на плъзгащи лагери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сили на стягане на плъзгащи лагери

Някой компетентен колега може ли да ми каже с каква сила трябва да стегна плъзгащите лагери на коляновия вал?Става въпрос за 1.9 ТД 98 г. 100 конски сили. Колата е Брава. П.п.-предишният ми пост беше изтрит...не мога да разбера защо?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Е какво се оказа?Никой не може да помогне Знам, че в Аутодатата я има тази информация, но вкъщи ми се бъгна ПЦ-то и не мога да я отворя.Все пак ще съм благодарен, ако някой си направи труда да погледне

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Съжалявам,Слав,моята е доста стара и я няма там тази информация.Може някой друг колега да ти помогне.
      Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Утре ще я кача,като проработи Dounload секцията на сайта,дано намериш нещо.
        Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Надявам се това да ти свърши работа (виж файла - вътре е pdf, rar-нат, защото иначе не мога да го кача).
          Прикачени файлове
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Благодаря много, колега!

Коментар

Working...
            X