doofiat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва предно стъкло за Bravo?
Collapse
X
-
doofiat написа:Има чисто нови фарове при Италианеца и са корейски.Ходи да провериш, ако не вярваш.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
doofiat написа:Според мен Италианец му е само прякора, но ако си мислите, че той е гранция за италиански чарк се лъжете много.Фаровете, които той продава, защо са корейски? Защо не си вкара от Италия фарове, а взема корейски?Не си мислете, че стъклото, което ви продаде също ще италианско. Гледайте реално на нещата. Италианското стъкло е значително по-скъпо от турското. Италианецът как според вас ще продава стъкла на същата цена, че дори и по-ниска, отколкото е турското, ако стъклото не е турско?Ще ви кажа, че колкото и маркировки и стикери да ви налепят, където и да било, пак няма да знаете истинския произход на стъклото.N.Y. State of Mind
Коментар
-
doofiat написа:Има чисто нови фарове при Италианеца и са корейски.Ходи да провериш, ако не вярваш...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз скоро сменях моето предно в Пловдив и цените варират както следва:1. Нетунирано стъкло - 100 лева с монтаж2. Тунирано стъкло - 120 лева с монтажНе знам турски ли са италиански ли са испански ли са но преди месец един луд ми хвърли бутилка от бира върху колата , която падна първо на средата на покрива след рикушета удари стъклото - покрива се нарани , а на стъклото нищо му няма (бутилката беше хвърлена от 6тия етаж на жилищен блок)така че ако се купува стъкло - да е ново ПоздравиFiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
От когато преди 12-13 години си купих за първи път ново челно стъкло разбрах ,че по хубаво от ново ненадрано стъкло няма Карате си вечер в дъжда и се кефите :D С едно "минаване " на чистачката всичката вода изчезва . Няма ги онези "ореоли"около фаровете на насрещно движещите се коли ......Голям кеф :D Та моя съвет е само ново и естествено триплекс .Обикновенните закалени стъкла са опасни за здравето ви .Знаете как се чупят страничните и парченцата и люспичките могат да ви наранят очите За 20 лева разлика .......0898578595
Коментар
-
bscsystem написа:doofiat, ем я ми кажи .. след като не можеш така или иначе да различиш турско от италианско стъкло, какво значение има какво зимаш ? Чупи се по лесно или какво ?
Коментар
-
Колеги само да питам нещо. Има ли начин да си прехвърля винетката, която е годишна, стикера за застраховка и стикера за годишен преглед на новото стъкло. Защото не ми се дават пари и за нова винетка, както и за стикер за застраховка. Някой ако знае как да сподели. Само да кажа, винетката е купувана от Shell и си пазя касовата бележка, бележката с името и онази част, от която се отлепя стикера.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
mityooo написа:и естествено триплекс .Обикновенните закалени стъкла са опасни за здравето ви.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
megamuscle написа:Колеги само да питам нещо. Има ли начин да си прехвърля винетката, която е годишна, стикера за застраховка и стикера за годишен преглед на новото стъкло. Защото не ми се дават пари и за нова винетка, както и за стикер за застраховка. Някой ако знае как да сподели. Само да кажа, винетката е купувана от Shell и си пазя касовата бележка, бележката с името и онази част, от която се отлепя стикера.
Коментар
-
doofiat написа:Пич, нямаш грижи с прехвърлянето на винетка и т.н.В Кобра със сигурност ги прехвърлят.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Pecho написа:johnfound написа:...Този момент на мене специално ми е малко мътен...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар