Има ли начин да разбера дали ангренажния ремък на Бавата ми е оригиналния или е сменяван?Питам защото наскоро си взех Брава на няма и 50000km (реални)...и ми казаха че оригиналните ремъци карат по 90000...но все пак аз искам да съм си спокоен...знам че ще ме посъветвате сега да го сменя ама в момента ги нямам тия 150 лева...а и съм любопитен дали е още с оригиналния.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ангренажен ремък на Брава.
Collapse
X
-
Re: Ангренажен ремък на Брава.
SSPURSS написа:Има ли начин да разбера дали ангренажния ремък на Бавата ми е оригиналния или е сменяван?Питам защото наскоро си взех Брава на няма и 50000km (реални)...и ми казаха че оригиналните ремъци карат по 90000...но все пак аз искам да съм си спокоен...знам че ще ме посъветвате сега да го сменя ама в момента ги нямам тия 150 лева...а и съм любопитен дали е още с оригиналния.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
SSPURSS написа:Има ли начин да разбера дали ангренажния ремък на Бавата ми е оригиналния или е сменяван?Питам защото наскоро си взех Брава на няма и 50000km (реални)...и ми казаха че оригиналните ремъци карат по 90000...но все пак аз искам да съм си спокоен...знам че ще ме посъветвате сега да го сменя ама в момента ги нямам тия 150 лева...а и съм любопитен дали е още с оригиналния.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Mitko написа:SSPURSS написа:Има ли начин да разбера дали ангренажния ремък на Бавата ми е оригиналния или е сменяван?Питам защото наскоро си взех Брава на няма и 50000km (реални)...и ми казаха че оригиналните ремъци карат по 90000...но все пак аз искам да съм си спокоен...знам че ще ме посъветвате сега да го сменя ама в момента ги нямам тия 150 лева...а и съм любопитен дали е още с оригиналния.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар