Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 2 филтри

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 2 филтри

Здравейте колеги.Купих на жена ми Пунто 2 1.2 16V 2001година.От известно време струята на въздушния поток от вентилатора намаля.Интересува ме тази кола има ли филтър на климатика и също така дали има горивен филтър.В ауто-италия не ми се ходи защото по номера на рамата бях поръчал жило за съединителя а се оказа че колата е с две помпи.Благодаря ви предварително

Re: Пунто 2 филтри

kkassabow написа:
    Здравейте колеги.Купих на жена ми Пунто 2 1.2 16V 2001година.От известно време струята на въздушния поток от вентилатора намаля.Интересува ме тази кола има ли филтър на климатика и също така дали има горивен филтър.В ауто-италия не ми се ходи защото по номера на рамата бях поръчал жило за съединителя а се оказа че колата е с две помпи.Благодаря ви предварително
    филтър на климатика има , сменя се вътре от купето под жабката ,а горивен филтър няма
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Къде точно под жабката е филтъра?Трябва ли да се сваля жабката?

Коментар

kkassabow написа:
        Къде точно под жабката е филтъра?Трябва ли да се сваля жабката?
        не се сваля жабката имах предвид че е от тази страна има едно капаче махаш го и там е филтъра и аз не бях виждал как се сменя но по пътя на логиката го намерих свали стария филтър и със него ходи да купуваш защото са 2-3 модела
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Няма капаче под жабката

Под жабката на пунтото се намира нещо което прелича на вентилатор.Най-вероятно е вентилатора на парното.Не успях да намеря филтъра на климатика.Погледнах и от към мотора но там има само решетка за въздуха.Някои има ли идея къде може да бъде.

Коментар

Re: Няма капаче под жабката

kkassabow написа:
            Под жабката на пунтото се намира нещо което прелича на вентилатор.Най-вероятно е вентилатора на парното.Не успях да намеря филтъра на климатика.Погледнах и от към мотора но там има само решетка за въздуха.Някои има ли идея къде може да бъде.
            не го търси при вентилатора, а при радиаторчетата на парното/климатика
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

OK но къде са тези радиаторчета

Коментар

Поленовия филтър е между корпуса на радиаторчета и корпуса на вентилатора-виж фиг.Вади се , както обясни stef
                Прикачени файлове
                Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
                X