Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за шибедах

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за шибедах

Колеги,имам на Темпрата плъзгащ се ел.шибедах.Знае ли някой дали той може да се отваря като обикновен/като на немска лагерна количка/-само задния му край да се вдига нагоре?
    Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Re: Въпрос за шибедах

lu40 написа:
    Колеги,имам на Темпрата плъзгащ се ел.шибедах.Знае ли някой дали той може да се отваря като обикновен/като на немска лагерна количка/-само задния му край да се вдига нагоре?
    а ми на фиатите не знам дали е така ама на БМВ копчето което е за затваряне - при затворен шебидах повдига само задната част.
    Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
    Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

lu40 написа:
      Старата кола ми беше с такъв шибидах( TIPO 1.6) и положението е следното: Когато натиснеш копчето за затваряне и шибидаха се зтвори докрай,пусни копчето и след което го натисни пак във същата посока( за затваряне) ,трябва тогава да се отвори само отзат.Успех! :D
      FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
      FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Момчил написа:
        lu40 написа:
        Старата кола ми беше с такъв шибидах( TIPO 1.6) и положението е следното: Когато натиснеш копчето за затваряне и шибидаха се зтвори докрай,пусни копчето и след което го натисни пак във същата посока( за затваряне) ,трябва тогава да се отвори само отзат.Успех! :D
        тоест това коет казах и аз ама както и да е.
        Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
        Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Благодаря на всички за помощта
          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Working...
          X